مُهر تایید کمیسیون آموزش بر برنامه‌های وزیر پیشنهادی علوم

کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: برنامه های وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری با اسناد بالادستی و سیاست‌های کلی علم و فناوری، دارای هماهنگی و انطباق است.

به گزارش مشرق، رضا حاجی پور سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز گزارش کمیسیون خود را در مورد صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم، قرائت کرد.

وی افزود: کمیسیون آموزش مجلس با دقت و حساسیت زیاد صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم را بررسی کرد که نتیجه این بررسی حاکی از انطباق کامل مدارک و سوابق زلفی گل با اسناد بالادستی دارد.

ببینید:

فیلم/ نماینده مخالف وزیر پیشنهادی علوم: ایشان علاقه ویژه‌ای به آقای خاتمی دارد

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفت: وزیر پیشنهادی دارای پیشینه علمی خوب و مقالات علمی خوبی است و بیش از ۵ هزار و ۶۰۰ مقاله نوشته است.

حاجی پور با اشاره به برنامه های زلفی گل اظهار داشت: وی به دنبال رشد مضاعف علمی کشور، حمایت مجدانه از شرکت های دانش بنیان و اجرای صحیح سند آمایش آموزش عالی با توجه به واقعیت های جامعه است.

وی ادامه داد: زلفی گل به آموزش های کاربردی در آموزش های عالی کشور توجه دارد و تأکید دارد به منزلت اعضای هیئت علمی دانشگاه ها توجه شود، توجه به پروژه های کلان ملی، توجه به کارآفرینی دانشجویان و استقرار دانشگاه ها نیز از دیگر برنامه های زلفی گل است.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس اعلام کرد: برنامه های وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری با اسناد بالادستی و سیاست های کلی علم و فناوری، دارای هماهنگی و انطباق است.

حاجی پور متذکر شد: برنامه های کتبی و شفاهی و پیشنهادی وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری نشان دهنده تسلط وی بر آموزش عالی کشور است و برنامه هایی را هم برای تحول در دانشگاه ها ارائه کرده است و در مجموع کمیسیون آموزش مجلس موافق تصدی وی در وزارتخانه مذکور است.

منبع: مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۵:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۲
    1 0
    عالی
  • IR ۱۵:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۲
    0 0
    آقای دکتر گُلِ گُل! شما 35 تا کتاب داری خواهشا یه التفات به تالیف و ترجمه در پرونده ارتقا بشه چون مقالات isi کلا از آسیاییها سخت تر چاپ میشن. عمدتا از دانشگاههای خودشون راحت تر پذیرش و داوری میشه. همچنین وزن مقالات isc رو هم کمی بیشتر کنید و آخرین درخواست اینکه کرسیهای نظریه پردازی و نقد علمی چرا نباید رونق داشته باشه !؟ دانشگاهها جدی نمیگیرن در حالیکه این کرسیها و تریبونهای علمی مثلا TED برای سخنرانها در خارج بخشی از رزومه محسوب میشه. تشکر و توفیق روزافزون.
  • IR ۱۶:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۲
    1 0
    لطفا اخلاق گرایی رو به دانشگاهها برگردانید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس