قیمت تخم مرغ بالاخره کاهش یافت

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به جوجه ریزی مناسب نگرانی در خصوص تامین مرغ در ماه مبارک رمضان ‌نداریم.

به گزارش مشرق، محمد علی کمالی سروستانی مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ با نرخ مصوب وجود ندارد، اظهار کرد: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان و مرغ گرم در خرده فروشی ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.

وی افزود: هم اکنون مرغ با نرخ مصوب به اندازه کافی در میادین و فروشگاه ها توزیع می شود و در خرده فروشی ها هم دیگر خبری از صف های طولانی نیست.

کمالی سروستانی ادامه داد: میزان نهاده ای که قرار است در اختیار مرغداران قرار گیرد، جوابگوی ۵۰ روز دوره پرورش را می دهد.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه نگرانی در خصوص تامین مرغ نداریم، گفت: هم اکنون تنها نگران نوسان قیمت جوجه یکروزه هستیم چرا که جوجه و تخم مرغ نطفه دار به صورت غیر رسمی در حال خروج از مرزهای کشور است که از معاونت امور دام و انجمن تولیدکنندگان جوجه انتظار می رود بر این موضوع نظارت کافی داشته باشند تا مشکل خاصی ایجاد نشود.

وی با اشاره به اینکه بازار نهاده های دامی به تعادل رسیده است، بیان کرد: در حال حاضر عرضه ذرت و کنجاله سویا با تاخیر بدست مرغدار می رسد که امیدواریم تدابیری برای تسریع در توزیع نهاده بکار گرفته شود.

این مقام مسئول قیمت کنونی هر کیلو ذرت در بازار آزاد را ۴ هزار تا ۴ هزار و ۲۰۰ تومان و کنجاله سویا را ۷ هزار و ۸۰۰ تا ۸ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام کرد.

وی قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه را بالای ۵ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که قیمت مصوب هر قطعه جوجه ۴ هزار و ۲۰۰ تومان است.

کمالی سروستانی بیان کرد: با توجه به ۵۵ تا ۵۶ میلیون قطعه جوجه که در سالن ها ریخته شده و پیش بینی تخصیص ۵۰ روز نهاده دامی و افزایش ۲۵ درصدی تولید گوشت مرغ، کمبودی در عرضه نداریم.

وی ادامه داد: با افزایش ۲۵ درصدی تولید گوشت مرغ و رسیدن وزن لاشه به ۳ کیلوگرم نگرانی هایی مبنی بر افت قیمت مرغ به کمتر از نرخ مصوب بواسطه ازدیاد عرضه در برابر تقاضا وجود دارد.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی افزود: رصدها نشان می دهد که روزانه بیش از نیاز مرغ وارد میدان بهمن می شود که با وجود استفاده خانوارها از ذخایر یخچالی و پشت سر گذراندن ایام عید دیگر خبری از صف نیست.

این مقام مسئول افزایش میزان جوجه ریزی و سن کشتار از ۴۵ به ۵۰ روز را یکی دیگر از عوامل موثر در آرامش بازار مرغ برشمرد و گفت: با افزایش سن کشتار، حداقل ۲۵ درصد گوشت مرغ بیشتری تولید می شود که با این وجود میزان عرضه فراتر از نیاز خواهد بود، از این رو به مردم اطمینان می دهم که جای هیچ گونه نگرانی مبنی بر کمبود در تولید یا عرضه مرغ وجود ندارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • US ۲۳:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
    6 1
    متاسفم به مرزداران و گمرک که نشستند و بر و بر تماشا می کنند
    • عبدالله مومن IR ۰۱:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
      3 1
      تا افساداتی. کفن نشود. این وطن. وطن نشود
  • محمدی IR ۲۳:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
    7 0
    وزارت جهاد بایستی با قاچاق جوجه و تخم مرغ نطفه دار برخورد نمایند تا در دو ماه آینده با مشکل کمبود مرغ دوباره مواجه نشویم
    • ایران IR ۰۰:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
      0 2
      وزارت جهادبایدباقاچاق مبارزه کند؟ یااونایی که همیشه سخن ازاقتدارپوشالیشون میزنن
  • IR ۰۱:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
    0 0
    تخمها را در خارج با دلار میفروشند و سود کلان میکنند. احتمال زیاد صنایع با دوز و کلک اجناسشان را در خارج میفروشند که بیشتر سود کنند. تولید کارتن با نماد چکارن معلوم نیست محصولاتش چه میشود. یکسال کامل در حال ریزشه با اینکه فعاله. لازمه رهبر کبیر فکری کند برای پول ملی. خصوصی سازی در این 8 سال ضربات مهلکی بر صنایع و کشاورزی کشت و صنعتها زده و لازمه زودتر رئیس سازمان و معاونان و حراست و بازرسی شان با حامیان و افراد دخیل در قراردادها شامل استاندار و نماینده قضائیه استانها و اطلاعات و ... دستگیر شوند.
  • خسرو IR ۰۲:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
    3 0
    مثل اینکه عده ای نشسته اند و برای فساد و قاچاق شبانه روزی برنامه ریزی میکنند و هیچ کسی هم مقصر نیست خدا کند دولت بعدی این شهامت را داشته باشد تا دزدان رسوب کرده در وزارتخانه ها را بیرون بریزد
  • IR ۰۹:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
    0 0
    زمانی که جوجه های یک روزه را قتل عام کردند معلوم بود این میشه حد اقل برخورد بشه تا دیگه تکرار نشه پس مرزداران چیکار میکنند هرکه دلش بخواد میاد میره قاچاق میکنه
  • DE ۱۱:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
    0 0
    رو سراداره گمرک باید یک گردان انتظامی گارد ویژه بعنوان رصدگر انجام وظایف گمرک ها ، رصدگر مرزها و کالاها قرار داده بشه تا گمرک ها موظف باشند، تمامی مرزها و بخصوص کالاهای غذایی رودقیق کنترل کنند. بطورمثال این جوجه هایی که توقیف میکنن بشکل مجانی به روستائیان فقیر و کم درامد داده بشه تا باهاش امرار معاش کنن و شغل مرغداری تو روستاها شغل ثابت و منبع درامدشون بشه.
  • حسین از زابل IR ۲۲:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
    0 0
    با سلام چرا آقای سروستانی دروغ میگوید من امروز ۲۶فروردین ۱۴۰۰مرغ زنده خریدم کیلویی ۳۲۰۰۰هزارتومان چرا مردم که نفهم حساب میکنید !!! خدا شما را نیامرزد که در این ماه مبارک رمضان برای یک مرغ برای یک وعده غذایی میشود با ۵نفر عائله باید ۶۵هزار بدهید . آخر ما چگونه زندگی کنیم .انشاءالله سرطان بگیرید با سفره مردم این چنین میکنید برای یک مرغ هورمونی که ۱/۸۰۰ گرم هست باید ۶۵۰۰۰هزارتومان بدهید .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس