
البته آنچه بيشتر از اصل خبر توجه مخاطبان را به خود جلب کرد، نام سردبير اين روزنامه بود: "عباس عبدي".
وقتي يک مجرم امنيتي، "سردبير" ميشود.
عباس عبدي در 13 آبان 1381 به جرم «فروش اطلاعات به بيگانگان» و «مستندسازي ادعاهاي دشمنان عليه نظام اسلامي از طريقه نظرسازي»، توسط ماموران امنيتي بازداشت شد.
اگرچه در شرايطي که حتي آمريکا نيز از قطعيت حکم عبدي اطمينان يافته بود، در 23 ارديبهشت 1384 در کوران رقابتهاي انتخاباتي، شعبه اول تشخيص ديوان عالي کشور، وي را از اتهام فروش اطلاعات به بيگانگان و تبليغ عليه نظام تبرئه کرد، با اين حال برخي فعالان سياسي کماکان وي را متهم اصلي در اين پرونده ميدانند.
روزنامه ايران نيز پيش از اين و در ويژهنامه رمز عبور 2 به صورت مفصل به بررسي جزئيات اين پرونده پرداخته است.
به همين دليل است که برخي کارشناسان، اعطاي مجوز سردبيري يک روزنامه به عباس عبدي را عجيب و نامناسب دانستهاند.
دعوت به آشوب و درگيري خياباني از سوي عباس عبدي
در همين حال، عباس عبدي که در ماههاي اخير به عنوان يادداشتنويس با روزنامه شرق همکاري ميکند، روز گذشته در سرمثاله اين روزنامه رسما حاميان جريان اصلاحات را به آشوب و درگيريهاي خياباني تشويق و تهييج کرد.
عبدي در يادداشت خود با اشاره به اعتراض گسترده و تظاهرات سراسري در کشور فرانسه عليه دولت سارکوزي، از اينکه مردم اين کشور به خاطر يک طرح اقتصادي اين چنين رفتار ميکنند اما مردم ايران فشارهاي بينالمللي و تحريمها را تحمل ميکنند و دست به آشوب نميزنند، ابراز ناراحتي کرد!
وي همچنين به صورت تلويحي از مردم خواست تا در برابر مشکلات اقتصادي کشور سکوت نکنند و همانند فرانسويها به خيابان بريزند.
البته اين اظهارات درحالي از سوي عباس عبدي بيان شد که وي چندي پيش مردم را به دو دسته "باکيفيت" و "بيکيفيت" تقسيم کرده بود و مدعي شده بود که راي مخالفان جريان اصلاحات حتي اگر بيشتر هم باشد، ارزشي ندارد.