کد خبر 11528
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۴

فراکسيون اقليت مجلس به دليل برخي از رفتارهاي اعضاي آن دچار شکاف شده و برخي اعضا در جلسات اين فراکسيون شرکت نمي کنند.

به گزارش مشرق به نقل از جهان، شنيده شد که اعضاي اين فراکسيون در برخي از مباحث دچار اختلاف نظر جدي هستند بطوريکه برخي از اعضاي فراکسيون مدتهاست که در جلسات آن شرکت نمي کنند.
اين عده به عملکرد فراکسيون انتقاد دارند و خواستار تغيير رويه فراکسيون هستند.
پيش از اين نيز بحث ها و اختلافاتي در خصوص نحوه تعامل با عملکرد جريان فتنه در فراکسيون وجود داشت که هرازگاهي خود را به صورت اختلاف سياسي نشان مي داد.تعدادي از اعضاي اقليت همچنان با جريان فتنه در ارتباط هستند و عده اي ديگر کاملا راه خود را از آنها جدا کردند.
اين موضوع باعث شده است که افراطيون اصلاح طلب و رهبران فتنه نيز نسبت به عملکرد انها در مجلس شديدا منتقد باشند.مدتي پيش در يکي از جلسات فتنه بحث شد که نمي توان هيچ حسابي روي نماينده هاي منتسب به اصلاحات در مجلس داشت.
گفتني است فراکسيون اقليت مجلس شوراي اسلامي حدود 40 عضو دارد. همچنين اعضاي شوراي مرکزي اين فراکسيون 12 نفر هستند.اين فراکسيون شش کميته شامل کميته اطلاع رساني، سياسي، فرهنگي و اجتماعي، اقتصادي و بودجه، طرح و برنامه و کميته زيربنايي دارد.
حسين هاشميان نماينده رفسنجان رئيس، محمدرضا تابش نماينده اردکان دبير کل، داريوش قنبري نماينده ايلام سخنگو، نصرالله ترابي نماينده کارپرداز و سعدالله نصيري نماينده زنجان و سيروس سازدار نماينده مرند دبيران فراکسيون هستند.
جمشيد انصاري نماينده رئيس کميته سياسي، مصطفي کواکبيان نماينده سمنان رئيس کميته اطلاع‌رساني، سعدالله نصيري رئيس کميته فرهنگي و اجتماعي، محمدعلي مقيمي نماينده خمين رئيس کميته زيربنايي، سيروس سازدار رئيس کميته طرح و برنامه و علي اکبر اولياء رئيس کميته اقتصادي هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس