کد خبر 1056797
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۹
علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به اینکه بانک ها از جمله کانون های پرخطر ابتلا و انتشار ویروس کرونا محسوب می شوند، خواستار افزایش خدمات الکترونیک شد.

به گزارش مشرق، علیرضا زالی، در جلسه‌ای با حضور جمعی از مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بانک‌های کشور برگزار شد، به بیان پیشنهادها و توصیه‌هایی برای کاهش گسترش ویروس کرونا در فضای بانک‌ها پرداخت.

وی با اشاره به اهمیت بانک‌ها به عنوان کانون‌های پرخطر انتقال ویروس خواستار افزایش خدمات الکترونیکی به منظور کاهش حضور مراجعه فیزیکی به بانک‌ها شد.

بیشتر بخوانید:

با این سطح همکاری بیماری کرونا پایان نمی‌یابد

زالی: کاهش شیوع کرونا بستگی به حجم مداخلات ما دارد

زالی همچنین با اشاره به ضرورت تأمین وسایل حفاظتی در بانک‌ها با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مورد مشاوره از سوی ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران برای تشخیص اصالت و کیفیت این تجهیزات برای بانک‌ها اعلام آمادگی کرد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، همچنین بر ضرورت آموزش نکات بهداشتی برای جلوگیری از شیوع کرونا به کارکنان بانک تاکید کرد.

زالی همچنین در ادامه ایجاد شرایط تهویه مناسب از طریق باز گذاشتن درها و پنجره‌های بانک‌ها و تمهیدات لازم برای ضدعفونی کردن لباس و وسایل مراجعان در بدو ورود را ضروری عنوان کرد.

رعایت  فاصله حداقل ۱.۵ متری مشتریان با کارکنان بانک

وی، حفظ فاصله حداقل ۱.۵ متری مشتریان با کارکنان بانک، به حداقل رساندن زمان استقرار مشتریان در بانک‌ها و محدود کردن تعداد کارمندان در فضای بانک‌ها را تا حد امکان خواستار شد.

ایجاد ساز و کاری در ساعت کاری بانک‌ها برای به حداقل رساندن صرف غذا در بانک توسط پرسنل، آموزش مسائل بهداشتی به نیروهای خدماتی به ویژه در آبدارخانه‌ها، ممنوعیت آوردن وسایل اضافی توسط کارکنان و حذف خودکار مشترک در پیشخوان‌ها از دیگر نکات توصیه شده توسط زالی بود.

وی همچنین بر ضرورت ضدعفونی کردن سطوح بانک از جمله زمین، پیشخوان‌ها، کانترهای دریافت شماره و درهای ورود و خروج بعد از پایان ساعت کاری بانک‌ها تاکید کرد.

ممانعت از حضور کارمندان مشکوک به کرونا

زالی در ادامه خواستار ممانعت از حضور کارکنان بانک‌ها با حداقل علائم سرماخوردگی، تب، سرفه، تنگی نفس، سر درد، علائم گوارشی، قرمزی چشم و کاهش بویایی در بانک‌ها شد.

وی همچنین افزود: به کارمندانی که فردی از اعضای خانواده شأن به کرونا مبتلا شده و یا فوت کرده است باید دو هفته در خانه بمانند، همچنین باید حضور کارکنان بالای ۵۰ سال، زنان باردار و سرپرست خانواده، افراد مبتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی، تنفسی و کسانی که سابقه سرطان و یا پیوند عضو دارند و یا داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی مصرف می‌کنند به عنوان افراد آسیب پذیر در بانک به حداقل برسد.

زالی در ادامه خواستار استفاده از ظرفیت بانک‌ها برای آموزش همگانی نکات بهداشتی شد و گفت: علاوه بر اینها باید استفاده از پول نقد را در بانک‌ها به حداقل رساند و در موارد ضروری نیز از کاورهای پلاستیکی برای ارائه پول نقد استفاده کرد.

وی همچنین خواستار تسریع توزیع دستگاه‌های کارتخوان به اصنافی همچون نانوایی‌ها که در حال حاضر فعالیت آنها ضروری است، شد.

تهران از نظر شیوع و میزان ابتلا یکی از کانون‌های کرونا در کشور است

زالی با بیان اینکه با توجه به شرایط فعلی استان تهران، کنترل اپیدمی تحت تأثیر دو عامل مداخلات مدیریتی و رفتار مردم است، گفت: در حال حاضر کلان شهر تهران از نظر شیوع، میزان ابتلاء، میزان بیماران بستری و مراجعات بیمارستانی یکی از کانون‌های کوویید ۱۹ در کشور است.

وی، تراکم جمعیت، چگالی بالای حضور، جمعیت شناور و همچنین فرهنگ مردم را از جمله عوامل شیوع بیماری در کلان شهر تهران عنوان کرد و افزود: طبق آخرین نظرسنجی ستاد ۵۱ درصد مردم تهران فکر می‌کنند به کرونا مبتلا نمی‌شوند و ۴۰ درصد نیز اعتقادی به لزوم ماندن در منزل ندارند و با توجه به گذشت حدود ۴۰ روز از آغاز شیوع بیماری، این آمارها نگران کننده است.

زالی با اشاره به اینکه بانک‌ها از کانون‌های شغلی پر مخاطره از نظر ابتلاء به کرونا محسوب می‌شوند، یادآور شد: با توجه به اینکه تعدادی از پرسنل بانک‌های کشور به علت کرونا در راه خدمت شهید شدند، باید نسبت به حفاظت از نیروهای بانکی و همچنین مشتریان توجه ویژه داشت.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • GB ۲۳:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
    0 0
    به آقای زالی پیشنهاد میکنم یه سری به دادگاها و دادسراها بزنن ببینن بانکیها در معرض خطر هستن یا پرسنل دادگاهها و دادسراها که حتی از پیش پا افتاده ترین محافظ ها بدور خست
  • SE ۰۰:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۲
    2 0
    فرهنگسازی و آموزش یعنی کشک. تا قوه قهریه و زور نباشد مردم اصلاح شدنی نیستند. خواه در کروما، خواه قوانین رانندگی و خواه حجاب
  • IR ۰۰:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۲
    1 0
    دقیقا متاسفانه نصف تهران اعتقادی ندارن البته خیلی جاهای دیگه هم همینطوره،اشکال نداره موقعی که مبتلا شدن باورش میکنند
  • IR ۰۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۲
    1 0
    کارفرمای من گفته شنبه بیایید سرکار اینقدر با جون مردم ور نرید یک کاری بکنید آخه
  • امیر IR ۰۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۲
    0 1
    مدرنیته مستعمل تهران مغز آدماشو خورده! اگر چارتا نفس حق و برخی از آدم های پاک تو این شهر نبودن تا حالا مطمئنا خدا روشو از این شهر برگردونده بود. شهری که مال حرام توش جاری بشه ...
  • IR ۰۲:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۲
    0 1
    در انتخابات ها هم نشون دادند احمقند
  • IR ۰۲:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۲
    0 1
    باید سختگیرانه تر تو تهران عمل کنند، چرا ما شهرستانیا همیشه چوب کله پرباد تهرانیای همه چیز دون رو بخوریم،
  • IR ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۲
    0 0
    غلط کردن!49درصدن!ماکه باورداریم ومراقبت میکنیم51درصدیم!فقط حرف زورخیلی پرزورلازمه!
  • حنانه IR ۰۷:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۲
    0 0
    ایران به شوق زندگی در مرگ رویین تن شده مردو زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده
  • IR ۱۷:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۲
    0 0
    بله متاسفانه همین عده 3 هفته است در کل کشور جولان سفرهای نوروزی می دهند ...هر روز پلاک های تهران در شهر ما شیراز جولان می دهند وکسی به کسی نیست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس