تظاهرات و اعتراضات ضد نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی کماکان ادامه دارد و با گذشت زمان، وضعیت وخیم تری پیدا میکند.

سرویس جهان مشرق - پس از تصویب قانون بحث برانگیز تغییر در ساختار قضائی در کنست رژیم صهیونیستی که مخالفان نتانیاهو از آن به عنوان کودتای قضائی نتانیاهو یاد می‌کنند، تظاهرات و مخالفت ها با این قانون به پایان نرسیده و ساکنان اراضی اشغالی کماکان به خیابان‌ها آمده و علیه دولت نتانیاهو و طرح تغییر در ساختار قضائی شعار می‌دهند.

وضعیت اختلافات در سرزمین های اشغالی به گونه ای پیش میرود که تاکنون هیچ مذاکراتی بین دو جریان سیاسی رژیم صهیونیستی برای توافق بر سر حل اختلافات صورت نگرفته است و مخالفان دولت نتانیاهو به ساماندهی تظاهرات،‌ اعتراضات و مخالفت های خود با طرح تغییر در ساختار قضائی ادامه می‌دهند.

تظاهرات ضد نتانیاهو در مرکز تل آویو

بنیامین نتانیاهو در جلسه خود با کابینه دولت در رابطه با برخورد با مخالفان و معترضان به طرح تغییر در ساختار قضائی گفته بود که در برخورد با معترضان، باید کوبنده رفتار شود.

تلاش پلیس رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از ورود معترضان به بزرگراه و مسدود کردن آن

طرح تغییر در ساختار قضائی، قدرت نتانیاهو و کابینه وی را برای قانون گذاری به صورت قابل توجهی افزایش میدهد و با عملی شدن این طرح، تا حد زیادی موانع پیش روی نتانیاهو برای حکمرانی بر سرزمین های اشغالی برداشته میشود.

درگیری پلیس رژیم صهیونیستی با تظاهرات کنندگان

در آخرین دور از تظاهرات، سراسر سرزمین های اشغالی شاهد تجمع علیه دولت نتانیاهو و اعتراضات بود که این تظاهرات، با ورود پلیس رژیم صهیونیستی به خشونت نیز کشیده شد.

سه منطقه تل آویو، حیفا، قدس اشغالی از مراکز اصلی تظاهرات علیه دولت و شخص بنیامین نتانیاهو بود. یائیر لاپید، به عنوان اصلی ترین رهبری جریان مخالفان دولت نتانیاهو در صفحه توییتر خود نوشت: ۲۵۰ هزار اسرائیلی ( صهیونیست) برای روح اسرائیل (رژیم صهیونیستی) در خیابان ها می جنگند.

مسدود کردن جاده ایالون با آتش توسط صهیونیست ها

به گزارش رسانه های عبری زبان در تل آویو، ۱۶۰ هزار صهیونیست در اعتراض به دولت نتانیاهو به خیابان ها آمدند. همچنین پلیس تعدادی از صهیونیست های معترض را دستگیر کرد. تظاهرات اصلی مانند هر هفته در خیابان کاپلان تل آویو برگزار شد. عدادی از صهیونیست ها، اقدام به بستن جاده ایالون کردند.

در تظاهرات قدس اشغالی نیز الیاکیم روبینشتاین، قاضی بازنشسته صهیونیست در سخنرانی خود گفت: «ما نباید متوقف شویم، تظاهرات باید ادامه پیدا کند».

ایهود باراک، نخست وزیر پیشین، در تظاهرات در تل آویو گفت: «اگر این قانون تصویب شود، چاره ای جز حرکت به سوی خیزش های مدنی غیرخشونت آمیز نخواهد بود این تلاشی است برای تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری».

بیش از 100 افسر و سرباز واحد عملیات ویژه ارتش اسرائیل طوماری را منتشر کردند که در آن اعلام کرده اند: اگر قوانینی که با هدف از بین بردن دموکراسی اسرائیل تداوم یابد، ما به خدمت در تشکیلات نظامی ادامه نخواهیم.