کد خبر 99628
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۸

وزارت خزانه‌داری آمریکا در ادامه تلاش‌های ناکام خود برای منزوی کردن ایران، وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرد.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه نوشت: وزارت خزانه‌داری آمریکا در اقدامی وزارت اطلاعات ایران را در لیست تحریم‌های آمریکا قرار داد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز گذشته با صدور بیانیه‌ای وزارت اطلاعات آمریکا را به دلیل آنچه که آن را حمایت از دولت سوریه خواندند تحریم کرد.

طبق تحریم‌های جدید آمریکا، دارایی‌های وزارت اطلاعات ایران توقیف شده و به مقامات این وزارتخانه برای سفر به آمریکا روادید داده نمی‌شود.

در بسیاری از خبرها آمده است که آمریکا به مخالفان و افراد مسلح سوریه سلاح می‌دهد تا با دولت "بشار اسد" رئیس‌جمهوری سوریه به مقابله بپردازند اما با اینحال وزارت خزانه‌داری آمریکا وزارت اطلاعات ایران را به همکاری با دولت سوریه متهم کرده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین وزارت اطلاعات ایران را به سرکوب مخالفان داخل ایران متهم کرده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شده است: وزارت اطلاعات ایران از رژیم سوریه که «به نقض حقوق بشر ادامه می‌دهد٬» حمایت می‌کند و «نقشی محوری» در سرکوب‌های داخل ایران دارد.

بر اساس این تحریم تمام دارایی‌های وزارت اطلاعات ایران که در آمریکا یا تحت نظر آمریکاست توقیف می‌شود. همچنین ویزای ورود به خاک آمریکا برای مسئولان وزارت اطلاعات صادر نمی‌شود.

 "دیوید کوهن"٬ معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا٬ روز گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که وزارت اطلاعات ایران را به دلیل نقض حقوق شهروندان ایران و حمایت از آنچه که آمریکا سرکوب مردم سوریه می‌داند، تحریم‌ می‌کند.

آمریکا و برخی از همپیمانان این کشور تمامی تلاش خود را به کار گرفته تا علیرغم آنکه ایران برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای دارد، به بهانه توقف برنامه هسته‌ای این کشور فشارها بر جمهوری اسلامی ایران را افزایش دهد به طوریکه پیش از این بانک مرکزی و نفت ایران در فهرست تحریم‌ها قرار دادند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس