کد خبر 964630
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۲:۰۰
پنیر با گوجه و خیار

پنیر با خیار و گوجه طرفداران بسیاری را دارد. در کنار این که این غذا لذیذ است به دلایل مختلف تاکید می‌شود که هرگز پنیر را با گوجه و خیار نخورید،

به گزارش مشرق، پنیر درکنار بسیاری از مواد غذایی خورده می‌شود که در بعضی از موارد خوردن پنیر با بسیاری از آن‌ها برای سلامتی بسیار خطرناک است. مثلاً تاکید شده که پنیر را با گوجه و خیار نخورید!

بیشتر بخوانید:

مواد غذایی که برای بیماران دیابتی سم است

پنیر با خیار و گوجه از غذاهای ساده و خوشمزه‌ای است که به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف می‌شود. پنیر با خیار و گوجه طرفداران بسیاری را دارد. در کنار اینکه این غذا لذیذ است به دلایل مختلف تاکید می‌شود که هرگز پنیر را با گوجه و خیار نخورید، زیرا باعث برخی اثرات جبران ناپذیر بر روی بدن می‌شود. دلیل اصلی این موضوع ساختار پنیر می‌باشد. علت این مساله را در این مقاله بخوانید.

حسن اکبری متخصص آسیب‌شناسی و طب سنتی ایرانی با اشاره به اینکه پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید پنیر با گوجه و خیار و هندوانه را که طبع سرد دارند، خورد اظهار کرد: بسیاری از افراد براساس عادت همیشگی در صبحانه میان وعده‌ها پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه می‌خورند. این امر باعث بروز بسیاری از عارضه‌ها و برخی بیماری‌ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و … می‌شود. به طوری که برخی از افراد پس از خوردن پنیر درچار ضعف می‌شوند این افراد باید از خوردن پنیر پرهیز کنند.

وی افزود: مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردی‌های دیگر باعث بروز عارضه‌ها و بیماری‌ها می‌شود، این امر عمر را کوتاه می‌کند. بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند. یعنی برابر ۵۰ گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از ۵۰ گرم گردو استفاده کنند.

اکبری تصریح کرد: پنیر دارای مولکول‌های پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت می‌کند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که از مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند می‌شود.

این متخصص آسیب‌شناس و طب سنتی ایرانی در پایان گفت: بهتر است پنیر همراه مغز دانه‌هایی مانند گردو و یا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژی مصرف شود تا انرژی لازم را از این مواد دریافت کند. پنیر از لبنیات پرمصرف در سبد غذایی ما ایرانیان است و حذف آن امکان‌پذیر نیست پس بهتر است هنگام مصرف پنیر به نوع موادی که با آن استفاده می‌شود توجه شود تا مشکلی پیش نیاید.

منبع: فردا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 25
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • بنده خدا IR ۰۳:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    9 0
    دست کارشناسان درد نکند که به فکر سلامت ملت هستید ازمحاسن برنجها وارداتی وروغن ده که هزار رنگولعاب بجای روغن گیاهی به خورد ملت ببخت داده می شود هم بگویید
  • IR ۰۵:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    1 0
    سلام .پس احتمالا مصرف پنیر با یک ماده گرم مثل گردو ویا نعنا که سردی آنرا ببرد با خیار و گوجه مانعی نداشته باشد .؟
  • IR ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    13 0
    خدایا ما ایرانیا دیگه چی می تونیم بخریم چرا به این روز افتایم مغزگردو کیلوی 120هزارتومن کی میتونه بخره همه برامون رویا شدخداباعث وبانیش رو لعنت کنه
  • IR ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    6 2
    برو بابا
  • IR ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    10 3
    این طب سنتی خیلی چیز چرتیه
  • IR ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    15 2
    مزخرفه. بیسوادها مقاله نویس شده اند.
  • IR ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    16 4
    چی بخوریم پس مشرق پدسگ
    • DE ۰۱:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۹
      0 0
      چی بخوریم پس مشرق پدسگ۰۹:۰۰./شماخر بزه بخور...
  • IR ۰۹:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    9 1
    مسخره بودش. یه عمره که دارم از خوردن پنیرو خیار گوجه اذت میبرم. حالا این آقا برای خودنمایی اومده و این چرت و پرت رو تحویل میده. اه
  • IR ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    14 1
    جمع کنین این خرافات رو چه تحقیقی روی این مدعا انجام شده ؟ چه مستنداتی وجود داره ؟
  • ممل IR ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    5 1
    چقدر شعر تحویل مردم میدین. طب سنتی هم دکون باز کرده واسه خودش. من 30 ساله می خورم هیچیم نشده.
  • IR ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    7 0
    کوفت بخوریم ؟؟؟؟؟
  • IR ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    8 1
    طب سنتی هم این روزها همه چیزو بد می دونه. طب سنتی اگه سرش به تنش می ارزید همون قدیم به حال مردم افاقه می کرد و نیاز به طب جدید نمی شد
  • ایرانی واداده ی بیکار IR ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    4 0
    مگه با این وضعیت هنوزهم در کشور ما مردم میتوانند چنین صبحانه لاکجری مصرف کنند ؟( به غیر از ما بهتران و دارندگان ژن خوب ) . برای من یکی که تهیه پنیرو گردو و بقیه مخلفات صبحانه یک تابو و آرزو شده است . شما را نمی دانم !!!!
  • US ۱۲:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    1 0
    یه عمریه مردم گوجه خیار نون پنیر خوردن چیزی نشده یا دوغ وغذای گوشتی یا تخم مرغ وتن ماهی حالا طب مثلا سنتی با ایجادنگرانی تو فکر بازارگرمیه
  • سید رضا IR ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    1 0
    بیشتر محصولات کشاورزی ؛ بخصوص سویا و ذرت وارداتی از آمریکای تحریم کننده و دشمن ! تراریخته و سرطان زا هستند ، که فراوان ، در روغن های نباتی استفاده می شوند ، دیگر جایی برای خیار و گوجه نمی ماند !!
  • IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    1 0
    جان من مشرق این خبرنگاری که این مطلب را مینویسد، یک شکنجش کن، مثلا قلقلکش بده، گوجه و خیارش بدهید. این آمده کل غذاهای قشر فقیر جامعه را غیرمجاز کرده است. از یک طرف کنسرو ماهی و تخم مرغ که بهترین غذای لاکچری ما است و از یک طرف صبحانه پنیر و خیار بگو اگر غذای بهتری سراغ داری پست کن بیاد. الان کل چهره طب سنتی تخریب شد، احساس می کنم با یک دیدگاه باستانی و از رده خارج غیر علمی کذب طرف هستم.
  • IR ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    1 0
    بهتر بود میگفت کلا خوردن ممنوع است!!
  • IR ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    0 0
    بهتر بود میگفت کلا خوردن ممنوع است!!
  • رسول IR ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    4 0
    فقط میگم خدا لعنت کنه کسی که مردم را به این روز انداخت انشاا... خدا یه مریضی جانشان بیندازد که دیگه درمان نشه
  • محمد IR ۱۴:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    3 0
    چطور نان خالی بخوریم چشمشون بهمین غذای ساده وسالم مردم مستضعف هست
  • IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    3 0
    تا جایی که میدونم پدربزرگم با خوردن پنیر وخیاروگوجه و یا هندونه 90 سال عمر کرد
  • IR ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    3 0
    دیگه حوصله ی این یکی رو ندارم، پنیر با خیار و گوجه خط قرمز منه!
  • زارا IR ۱۶:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۸
    1 0
    چون خیار گوجه سردی است و پنیر هم سردیه برای همون.... اگه گردو باشه کنارش طوری نیست...... دیگه ننویسید ممنوع
  • نیما IR ۱۸:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
    0 0
    پس پنیر رو با چه کوفتی میل کنیم! با گردو؟ ها ها تو خوابمم نمیبینم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس