کد خبر 94477
تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۷

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ملت بصیر و آگاه ایران در انتخابات حاضر خواهد شد گفت: این انتخابات باید به یک جشن ملی تبدیل شود.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، حبیب‌الله عسگراولادی دبیرکل سابق حزب موتلفه که در اجلاس دبیران استان‌های حزب مؤتلفه سخن می‌گفت، در ابتدا با اشاره به آیه‌ای از سوره قصص اظهار داشت: عاقبت خیر مخصوص کسانی است که در این دنیا به دنبال برتری جویی و فساد نباشند و در انجام امور تقوای الهی را رعایت کنند.

وی به ریشه‌های فساد جویی بشر اشاره کرد و گفت: ایمان و عمل صالح تنها راه نجات انسان است بنابراین اگر انسان در گروه و تشکلی قرار گیرد که بطور مداوم انسان را توصیه به حق و تقوا کند انسان از خسران و زیان نجات پیدا می‌کند.

وی تأکید کرد: انسان نباید به دنبال برتری جویی به دیگران باشد، چرا که این اولین گودالی است که انسان در آن سقوط می‌کند و این در شرایط کنونی جامعه باید مورد توجه قرار گیرد.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در ادامه سخنان خود به شرایط منطقه، بیداری اسلامی و خیزش‌های مستضعفان دنیا اشاره کرد و گفت: من بعد از انقلاب‌های فرانسه و شوروی در غرب چنین خیزشی را ندیده‌ام. امروز یک درصد سلطه‌گر به 99 درصد مردم ظلم می‌کنند اما هنوز همه این 99 درصد برای اعتراض به خیابان‌ها نیامده‌اند.

عسگراولادی ادامه داد: ما در این شرایط داخلی و خارجی به انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نزدیک می‌شویم و این انتخابات الگویی برای کشورهای دیگر است که باید به نکاتی در این رابطه توجه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ملت بصیر و آگاه ایران در انتخابات حاضر خواهد شد گفت: این انتخابات باید به یک جشن ملی تبدیل شود و همه سلایق اصولگرایی، اصلاح‌طلبی و منفردین در این انتخابات حضور خواهند داشت.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه افزود: ولی هیچ کدام از این گروه‌ها براساس آیه‌ای که متذکر شدم نباید در انتخاب نامزدها و رقابت‌های انتخاباتی به دنبال برتری جویی نسبت به هم باشند.

عسگراولادی گفت: هر آنکس را که هیئت اجرایی و شورای محترم نگهبان تأیید صلاحیت کرده‌اند، برای ورود به مجلس صالح هستند، لذا اینکه بگوییم ما اصولگرای ناب هستیم و دیگران اصولگرای ناب نیستند این به معنای برتری جویی است و یا اینکه بگوییم اصلاح‌طلبان نباید در انتخابات باشند این نیز به معنای برتری جویی است.

وی خاطرنشان کرد: ما اصلاح طلب برانداز را قبول نداریم، ولی اصلاح‌طلبی که معتقد به ارکان نظام، امام و رهبری است چرا باید برای برتری جویی عده‌ای منجر به برکناری آنها شود؟ اگر مردم به کسی که توسط شورای نگهبان تأیید شده است رای می‌دهند ما نباید مانع آن شویم، بنابراین ما باید به جامعه اثبات کنیم که لباس تقوا به تن داریم البته ما مردم را به سمت رای دادن به سمت متقین هدایت می‌کنیم، هرچند ممکن است کسی در اصولگرایان باشد که باتقوا نباشد و کسی در اصلاح طلبان باشد که باتقوا باشد.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهارداشت: قطعاً گفتمان اصولگرایی، اصلاح طلبی و منفردین متفاوت با یکدیگر است و همین موجب رقابت و تبادل نظرات متفاوت می‌شود و ما این را به ضرر مجلس نمی‌دانیم.

عسگراولادی متذکر شد: ما نباید خیال کنیم که فقط باید نامزدهای ما موفق شوند، هر چند وظیفه ما انتخاب فرد اصلح برای ورود به مجلس است، لذا اگر بگوییم که این انتخابات بین افراد صالح و فاسد است به آن جشن ملی نخواهیم رسید.

وی در ادامه سخنان خود درخصوص مجلس هشتم گفت: ما در مجلس هشتم حدود 200 نفر را در فراکسیون اصولگرایان داشتیم که اکثریت را تشکیل می‌دادند، اما به عقیده من حضور اقلیت اصلاح طلب معتدل در مجلس بسیار کمک‌کننده بود چرا که اینها به بسیاری از طرح‌ها با دید انتقادی نگاه می‌کردند و این موجب می‌شد که قوانین پخته‌تر تصویب شود اگر بگوییم که همه 290 نفر مجلس از جبهه متحد اصولگرایان باشند در این صورت مجلس پر خاصیتی نخواهیم داشت.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: هر چند من با گفتمان اقلیت اصلاح‌طلب هم عقیده نیستم ولی باید به سخنان آنها احترام و ارزش گذاشت طبق نظر اسلام نباید نگاه کرد که چه کسی چه می‌گوید بلکه باید نگاه کرد که چه می‌گوید.

 عسگراولادی با بیان اینکه کاندیداها باید به دغدغه‌های مردم، رهبری و رسانه‌ها دقت داشته باشند، افزود: نباید طوری رفتار کنیم که فقط خود را حق بدانیم و فقط تشخیص خود را درست تلقی کنیم و این فرض را داشته باشیم که فقط رسانه‌های ما حرف حق را می‌زنند. ما باید در دوره مجلس نهم از تجربیات دوره هشتم استفاده کنیم.

وی در خاتمه با اشاره به عملکرد رسانه‌ها و خبرنگاران، گفت:‌ به نظر من در مجلس هشتم رسانه‌ها عملکرد موفق‌تری از مجلس هفتم در انعکاس اخبار مجلس داشته‌اند و من معتقدم که باید به نقادی‌های خبرنگاران و حتی انتقادهای تندشان توجه کرد. هر چند انتقاد برخی رسانه‌ها نیش دار است ولی ممکن است در ذهن خبرنگاری موضوعی جرقه‌ای بزند که آن را در سوالات تند و نیش‌دار خود مطرح کند و آن مساله موجب پیشبرد بهتر امور شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس