کد خبر 941709
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۷
زیردریایی

هند،در هفته جاری قرارداد اجاره زیر دریایی هسته ای موسوم به چاکرا مجهز به تجهیزات جنگی مدرن به مبلغ سه میلیارد دلار را با روسیه امضا می کند.

به گزارش مشرق، این سومین زیردریایی هسته ای روسیه خواهد بود که هند آن را اجاره می کند.این قرارداد همچنین بزرگ ترین توافق نظامی هند و روسیه پس از امضای قرارداد خرید سیستم دفاعی موشکی اس ۴۰۰ با روسیه به ارزش ۵.۵ میلیارد دلار در سال گذشته می باشد.

مقامات هندی اعلام کردند که دهلی نو در هفته جاری این قرارداد را با روسیه امضا خواهد کرد و زیردریایی اتمی تا سال ۲۰۲۵ به هند تحویل می شود.زیردریایی 'چاکرا ۳' به مدت ۱۰ سال در خدمت نیروی دریایی هند خواهد بود. هند پیش از این زیردریایی 'چاکرا ۲' را در سال ۲۰۱۲ از روسیه اجاره کرد.

بیشتر بخوانیم:

سبقت «توان موشکی زیرسطحی» ایران از آلمان، ژاپن و سوئد

هند همچنین قصد دارد مدت اجاره زیردریایی 'چاکرا ۲ ' که در سال ۲۰۲۲ به اتمام می رسد را تمدید کند.استفاده از زیردریایی های اتمی که مجهز به یک راکتور اتمی و سلاح های سنتی است، به هند قابلیت نظامی قابل توجهی در منطقه می دهد. زیردریایی های هسته ای می توانند چندین ماه در زیر سطح آب باقی بمانند که این امر شناسایی آنها را بسیار مشکل می کند.

هند در سال ۱۹۸۸ اولین زیردریایی اتمی خود را از روسیه اجاره کرد.در حال حاضر هند دارای ۱۳ زیردریایی غیر هسته ای، یک زیردریایی هسته ای ساخت داخل به نام 'ای ان اس اریهانت' و یک زیردریایی روسی کلاس اکولا می باشد. نیروی دریایی هند معتقد است که برای مقابله با نفوذ روز افزون چین در منطقه اقیانوس هند، حداقل به ۲۴ زیردریایی احتیاج دارد.

روابط نظامی هند با روسیه با وجود مخالفت های آمریکا ادامه می یابد.سال گذشته ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قانونی به نام 'مبارزه با مخالفان آمریکا از طریق تحریم' یا 'کاتسا' امضا کرد که بر اساس آن روسیه، ایران و کره شمالی شامل تحریم های واشنگتن شدند. بند ۲۳۱ قانون کاتسا، کشورهایی که دارای قرادادهای مهم با بخش های دفاعی و امنیت روسی هستند، از سوی آمریکا تحریم می شوند.

هند که دارای روابط گسترده نظامی با روسیه است و بیشتر تجهیزات نظامی خود را از این کشور خریداری می کند تحت تاثیر این قانون قرار گرفته است.آمریکا چندین بار اعلام کرده است که کشورهایی که به انجام این قراردادهای مهم با روسیه بپردازند، شامل تحریم های آمریکا خواهند شد و هند نیز از این امر مستثنی نخواهد بود.

هند نمی تواند به راحتی رابطه نظامی خود را با روسیه نادیده بگیرد. بیشتر تجهیزات نظامی هند ساخت روسیه هستند و مسکو در سال های گذشته یک همکار قابل اعتماد دهلی نو در زمینه تامین تجهیزات نظامی مورد نیاز و همچنین انتقال تکنولوژی به هند بوده است.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
    7 0
    روسیه بلد پول در بیاره
    • IR ۲۳:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۳
      1 0
      ولی شما چی با مافیای گوشت و شکر شدن پول در اوردن ، هنره؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس