کد خبر 93719
تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۷

پدر گلشیفته فراهانی در تازه ترین اظهار نظر خود گفت: برایم مهم نیست دیلی تلگراف یا هر کس دیگر چه می گوید.

به گزارش مشرق به نقل از اوج ، پدر گلشیفته فراهانی در تازه ترین اظهار نظر خود گفت: برایم مهم نیست دیلی تلگراف یا هر کس دیگر چه می گوید.گلشیفته فراهانی و پدرش بهزاد فراهانی

بهزاد فراهانی در اظهار نظری تند گفت: من در این کشور زندگی می کنم ومسائل دخترم به من ارتباطی ندارد. نمی دانم چرا هر چه می گویم کسی حرف هایم را متوجه نمی شود در حال حاضر مشکلات بسیاری وجود دارد که این موضوع ها در آن پنهان است.

وی ادامه داد: به من بگویید چرا در زمانهای دیگر هیچ کسی پیگیر برنامه های دخترم نبود. چرا شما اینقدر سست عنصرهستید؟

فراهانی افزود: در دنیا این همه بدبخت و گرسنه وجود دارد ولی شما ها بند کرده اید به دختر من که چرا فلان می کند .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۸:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۲
    0 0
    تازگیا به هر کی میگی بالا چشت ابروئه، میگه اول برو به بدبخت و گرسنه برس بعد بیا به من گیر بده ... یکی نیست به این بهزاد خان بگه اتفاقا دختر شما هم یجور بدبخته و گرسنه خودنمایی در حد لالیگا!!!!
  • حميد ۲۱:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۲
    0 1
    اينم از اون حرفاست ها؛ ميخواي بخندونيمون خب صبر كن ماه ربيع برسه بعدا جك بگو:ْفراهانی افزود: در دنیا این همه بدبخت و گرسنه وجود دارد ولی شما ها بند کرده اید به دختر من که چرا فلان می کند .
  • کامران ۲۱:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۲
    0 0
    باز دم بهزاد فراهانی گرم که این مساله رو عنوان کرد، یک بنده خدایی آقازاده هاش توی این مملکت فتنه کردن الان آزادن و صفا میکنند
  • ۲۲:۰۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۲
    0 0
    خاک بر سر بی غیرتش!آخه یه ذره غیرتم خوبه حداقل یه موضعی میگرفت
  • عسل ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    0 0
    حالا کاش این گلشیفته خانم قیافه داشت نکبت.عقده ای که میخواد جلب توجه کنه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس