به گزارش مشرق، تصویب قانون منع حضور بازنشستگان در پست های مدیریتی سبب استعفای تنی چند از روسای فدراسیون های ورزشی شده است.
قانونی که سایه آن با توجه به وضعیت مدیریتی پرسپولیس و استقلال تهران که زیر نظر وزارت ورزش و جوانان اداره می شوند روی سر این دو باشگاه نیز افتاده است.
از قرار معلوم کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز می تواند روی این روند نظارت داشته باشد و این موضوع را در صورت عدم تطابق با ثبت شرکت پرسپولیس به عنوان یک برند تجاری زیر سئوال ببرد.
بیشتر بخوانید:
زمان برگزاری مجمع باشگاه پرسپولیس مشخص شد
حمیدرضا گرشاسبی به عنوان فرد بازنشسته روی صندلی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس تکیه داده است و طبق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی باید از این پست کنار گذاشته شود.
اما وزارت ورزش و جوانان در تلاش است تا با برررسی همه جانبه این موضوع راهی را برای گرشاسبی پیدا کند تا وی تا پایان فصل، امور مدیریتی باشگاه را زیرنظر داشته باشد.
پروژه اول از سوی وزارت ورزش خصوصی سازی باشگاههای سرخابی است. نسخه ای قدیمی که مدتهاست خاک می خورد و وزارت نشینان هر از چندگاهی این مساله را بیان می کنند.
این بار بعید نیست مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان که به صورت جدی پیگیر امور مربوط به مدیریت دوباشگاه پرطرفدار پایتخت است برای گرفتن زمان، دست روی این موضوع بگذارد تا بتواند گرشاسبی را تا پایان فصل در باشگاه های تهرانی نگه دارد.
از طرفی بعید نیست مسعود سلطانیفر سناریوی در نظر گرفته شده برای فدراسیون فوتبال را در پرسپولیس پیاده کند. سناریوی ماندن مدیر اصلی و رفتن سایر مدیران.
در واقع احتمالا مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در سمت خود ابقا شود و سایر اعضای بازنشسته هیات مدیره پرسپولیس باید بروند. در صورت جدایی جعفر کاشانی و محمدرضا حاجی بیگی احتمالا سه نفر به جمع هیات مدیره اضافه شوند تا در کنار ابوالفضل روغنی و حمیدرضا گرشاسبی فعالیت های این باشگاه را دنبال کنند.
تصمیمی که پس از بازگشت مسعود سلطانی فر از کشور بلغارستان اتخاذ می شود تا آینده مدیریتی پرسپولیس مشخص شود؛ تیمی که پس از سالها توانست به فینال لیگ قهرمانان آسیا برسد و تغییرات در آن می تواند شوک جدیدی را وارد کند.