به گزارش مشرق، یورونیوز گزارش داد که دور ششم مذاکرات برگزیت بین اتحادیه اروپا و انگلیس از سر گرفته شد. به نوشته این رسانه، به نظر میرسد در این دور برخلاف دورههای گذشته مذاکرات که بدون نتیجه و کسب توافق به پایان رسید، توافقهایی هرچند نه به اندازه کافی در حال شکلگیری است.
میشل بارنیه کمیسر اتحادیه اروپا و مسئول مذاکرات برگزیت در پایان دور ششم گفت: «میخواهیم و ناگزیریم شرایطی را اجرا کنیم تا بصورت عملی ملزم به کسب توافق باشیم چرا که برای جدایی کامل انگلیس از اتحادیه اروپا تنها تا ماه مارس سال ۲۰۱۹ زمان باقی است». وی اعلام کرد که پانصد روز پس از رأی موافق مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا همچنان هیچ توافقی در این زمینه بدست نیامده است.
دیوید دیویس وزیر برگزیت انگلیس هم در کنفرانس خبری که در محل کمیسیون اروپا در بروکسل برگزار میشد، گفت: «باید در اولین زمان ممکن مشکل ناشی از مرزهای ایرلند شمالی و جمهوری ایرلند را مرتفع کنیم. برای این کار باید دوباره حد اصلی مرزهای داخلی "بریتانیای کبیر" را تعیین کنیم».
برخی از طرفداران برگزیت در دولت تراز مِی بر این باورند که دولت باید بدون امضاء هرگونه توافقی از اتحادیه اروپا خارج شود. آنها بر این باورند که اتحادیه اروپا نیز نیازمند یک جدایی نظامبند است و انگلیس باید در برابر هر فشاری مقاومت کند. با اینحال یک دیپلمات ارشد اروپایی بر این باور است که برای زمینهسازی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا نباید شتابزده عمل کرد. مقامات اتحادیه در اظهار نظرهای رسمی خود میگویند که انگلیسیها برای خروج باید با دستی پر پول وارد مذاکرات شوند.
به جز مبلغ پرداختی مدنظر انگلیس که مورد توافق اتحادیه اروپا نیست موانع مهم کلیدی دیگر در راه رسیدن به توافق، شامل وضعیت حقوق شهروندان اروپایی در خاک انگلیس و عکس آن است. همچنین موضوع مرزهای انگلیس جمهوری ایرلند در جزیره ایرلند (مرزهای ایرلند جنوبی و شمالی) مطرح است.