علی لاریجانی در صحن علنی

رئیس مجلس گفت: تصویربرداری چند نفر از نمایندگان از یکی از میهمانان نوعی از سهل انگاری بود.

به گزارش مشرق، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی امروز مجلس و در نطق پیش از دستور خود، فرارسیدن ۱۷ مرداد روز خبرنگار را به خبرنگاران رسانه های گروهی تبریک گفت و اظهار داشت: امیدوارم تلاش های خبرنگاران در توسعه کشور و ایجاد وفاق در افکار عمومی برای حل مشکلات کشور درمسیر پیش رو عامل پیشرفت و آبادانی کشور شود.

وی در ادامه با تشکر از میهمانان داخلی و خارجی که در مراسم سوگند رئیس جمهور حضور یافتند گفت: حضور ۵۰۰ میهمان خارجی که ۱۳۰ نفر از آنها مقامات عالی رتبه از ۱۰۵ کشور بودند،   نوعی ارج نهادن به مردم سالاری دینی بود و بر چند امر دلالت داشت.

رئیس مجلس تصریح کرد: این حضور ابتدا حکایت از احترامی داشت که ملت ها و دولت ها برای ملت ایران قائل هستند و با وجود تبلیغات مستمر قدرتمندان و صرف هزینه های زیاد، اما درخشندگی فرهنگ و تمدن ایران اسلامی و حرکت ملت ما و نیز تعلق خاطر آنان را به ملت ما نشان می دهد.

لاریجانی افزود: دوم اینکه، این حضور نشانه ارزشمندی مردم سالاری دینی در کشور ما بوده است که در این منطقه ای که متأسفانه بسیاری از کشورها از نعمت مشارکت مردم در سرنوشت خود بی بهره هستند، ایران پس از انقلاب اسلامی توانسته است نظام مردم سالار تأسیس کند و این حضور، احترام گذاشتن به رأی مردم و انتخابات در نظام جمهوری اسلامی بود.

وی ادامه داد: سوم اینکه با وجود دسیسه ها و حرافی های آمریکا و برخی کشورها که بارها فریاد می زدند ایران در جهان منزوی است و برای این امر میلیاردها دلار نیز خرج کرده اند، حضور این تعداد چشمگیر از مقامات کشورهای جهان نشان داد که دولتها بی اعتنا به دسیسه ها علاقه مند به ایران هستند و عملاً نشان دادند که پروژه منزوی سازی ایران چقدر پوچ و بیراهه است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نکته چهارم در این زمینه اظهار داشت: در هنگام لفاظی های آمریکا و حرکات ایذایی آنها در محدود سازی تجارت با ایران، این حضور نمایانگر علاقه کشورها به داشتن رابطه تجاری با ایران و همکاری با آن است و نشان داد که تحریم های آمریکا چقدر بی مقدار است.

لاریجانی تصریح کرد: نکته پنجم ماجرا این است که حضور میهمانان از همه جای جهان از جمله از اروپا، افریقا، آمریکای لاتین، کشورهای همسایه، اتحادیه ها و تشکل ها نشان داد که حمایت و پشتیبانی از ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی، جنبه منطقه ای ندارد؛ احترام کشورهای مختلف به ملت ایران، دستاوردی برای منافع و امنیت ملی بود که با برخی حاشیه سازی ها تلاش شد تا این دستاورد دیده نشود.

وی در توضیح این مسئله عنوان کرد: متأسفانه چند سالی است که آفتی گریبانگیر کشور شده که موضوعاتی که به امنیت و منافع ملی کشور بستگی دارد، به سرعت به موضوعاتی جناحی تبدیل شده و اقدامات پرارزشی که با زحمت و فکر حاصل می شود، با حاشیه سازی ها ضایع و تحقیر می شود.

رئیس مجلس افزود: این اجلاس هم از این آسیب مصون نبود؛ مثلاً نام چند کشور کوچک و کمتر شناخته شده را برجسته می کنند و آن را بزرگ نمایی می کنند؛ آیا حضور مقامات عالی رتبه از چین، روسیه، هند، اندونزی، مالزی، ترکیه، امارات، آذربایجان، پاکستان، فرانسه، آلمان، انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، برزیل، تونس، عمان، اتحادیه بین المجالس، دانمارک، سوئد، نروژ و بسیاری از کشورهای دیگر مسئله پنهانی است؟

تصویربرداری تعدادی از نمایندگان با یک میهمان خارجی، سهل انگاری بود

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چرا ارزش کار و احترام اکثر کشورهای مهم دنیا را بی جهت و به خاطر برخی دسته بندی های سیاسی داخلی کم مقدار جلوه می دهید!؟ مقامات عالی رتبه این کشورها برای حضور خود در یک مراسم خارجی، محاسبات بسیار زیادی می کنند و با همه مسائلی که آمریکا و برخی کشورهای دیگر ایجاد کرده بودند حضور آنها نشانه دوستی و شکست آشکار پروژه منزوی سازی ایران بود که دشمنان برای اجرای آن میلیاردها دلار هزینه کردند.

وی افزود: تصویربرداری چند نفر از نمایندگان از یکی از میهمانان، اگرچه نوعی سهل انگاری بود اما تبدیل کردن آن به یک موضوع اساسی و ندیدن این همه اثرات مهم اجلاس در امنیت ملی کشور درست اندیشی نبوده و نگاه ملی در آن نهفته نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته حدود ۵۰۰ میهمان در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی ما را با محدودیت جا مواجه کرد که نتوانستیم از حضور همه بزرگان کشور دعوت کنیم؛ اعتذار ما را ان شاء الله می پذیرند البته جفاست که این محدودیت جا را به مسائل مذهبی و قومی مرتبط کنیم.

لاریجانی در ادامه با اشاره به در آستانه تشکیل بودن هیات دولت جدید گفت: امیدواریم هیات دولت با سرعت تشکیل شود و حرکت اجرایی کشور شکل جدیدی به خود گیرد؛ لازم است به این مطلب مجددا اشاره کنم که گاهی در برخی رسانه ها در مورد برخی تعاملات بین مجلس و دولت در این زمینه، سخن گفته شده که متاسفانه این امر هم ذهنیات و حدسیات است و هم غیرواقعی است.

وی تاکید کرد: انتخاب وزرا حق رئیس جمهور است و کسی جز خود ایشان، نقشی در این امر ندارد و گمانه زنی های رسانه ای مخصوصا آنچه که مربوط به مجلس و رئیس مجلس است، واقعیت ندارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین درباره شایعات مربوط به نقش رهبری در انتخاب کابینه تصریح کرد: تا آنجا که من اطلاع دارم ایشان بیشتر معیارهای خود را در رابطه با انتخاب افراد صالح بیان داشته اند و راجع به افراد نظری نداده اند؛ حداقل در رابطه با رئیس مجلس قطعا اینگونه است، لذا خواهش می کنم به اصل موضوع توجه شود و به حاشیه هایی که واقعیت ندارد تمرکز نشود.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 20
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 14
  • IR ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    30 4
    آیا یعنی حالا حمایت رئیس مجلس رو هم دارند ؟
    • علی IR ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
      18 6
      در مجلسی ریاست آنرا بر عهده گرفت که اکثریت آنرا اصلاح طلبان تشکیل دادند.
    • شمیرانی IR ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
      17 37
      چه سهل انگاری؟ بله سهل انگاری که عزت و شرف و تاریخ ایران و ایرانی را ته دره فرستاد باید مجازات شوند بازی با کلمات ممنوع!
    • IR ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
      4 0
      چرا منفی دادن به شمیرانی ؟
  • هاتف IR ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    31 0
    کاربد خودشان سهل انگاری/انتقاد ما بیسوادی بی شناسنامه بزدل و.................................................................................................................................................................................................................................
  • محمود IR ۱۰:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    29 0
    آقای ...استاد ماله کشی هستند.
  • امير IR ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    19 0
    ان شاالله دفعه ديگر!! امنيت ملي و عزت ملي براي آقايان كلماتي نامفهوم است
  • علوی IR ۱۰:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    20 34
    لطفا از واکنش علی مطهری و حمایت از سلفی بگیران هم بنویسید
  • مسعود IR ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    18 4
    بریم تو کار واردات ماله از چین
  • sasan ES ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    10 14
    به همین خیال باش شب دراز است ایران آبستن حوادث است آنروزی که اروپاییان دربها را میبندند ......
  • IR ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    23 27
    رای دادن به برجام سهل انگاری نبود؟
    • IR ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
      11 7
      خود بعضی رجال هم جزء سهل انگاری هستند که در زمان های مختلف قاطی مسولین شدند چه برسد به عهد نامه ننگین برجام
    • IR ۱۶:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
      6 0
      ظاهرا کاسبان برجام کم نیستن که اومدن به این نظر منفی دادن. همونایی که از بدبختی مردم یک اقلیت سود میبرن.
  • IR ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    6 5
    برو عمو خداییش روت میشه اسم این کشورا رو ببری یا اصلا اسماشون از حفظ داری
  • IR ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    6 12
    زمانی که در سال 91 کنفرانس متعهدها در تهران برگزار شد چی؟ آن زمان هم می گفتند انزوای ایران شکسته شد!
  • IR ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    14 1
    وقتی بیست دقیقه ای درر غلتان می دهیم ؟ این که دیگر چیزی نیست؟ ملتی 12 سال گفتند انرژی هسته ای حق مسلم ماست چه شد فقط 20 طول کشید تا بر باد دادندش.................
  • IR ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    14 0
    یه زمانی تا ساعت رفتن کارمندان در ماه رمضان باید سیاسی میشد حالا نباید انتقادی بشه که میگن سیاسی کاری نباشه
  • فرهاد IR ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    10 0
    سهل انگاری نامیدن سلفی حقارت بار، نوعی ماله کشی رندانه است.
  • IR ۱۳:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    6 0
    پروژه منزوی سازی ایران چقدر پوچ و بیراهه است. ؟؟ از مدعوینی که تشریف فرما شدند کاملا مشخصه که سیاست و دیپلماسیمون داره میترکونه ! یه روزی دولت قبلی رو مسخره میکردن که با فلان کشورا رابطه داره حالا با این همه ادعا که گوش فلک رو کر کرده بازم همون نتیجه رو داریم میگیریم
  • IR ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۷
    7 0
    به قول خودتان با کوچکترین چیزی مسئله جناحی میشه مقصرش کیه؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس