کد خبر 759056
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۸
کیهان

مدیریک سایت اجاره‌ای با جمع زدن عقده حقارت امثال خود، رفتار حقارت‌آمیز چند نماینده برای گرفتن عکس با خانم موگرینی را به ملت ایران نسبت داد.

 به گزارش مشرق، اخبار ویژه های امروز روزنامه کیهان به شرح زیر است:

عقده حقارت خود را با ملت ایران جمع نزنید

مدیریک سایت اجاره‌‌ای با جمع زدن عقده حقارت امثال خود، رفتار حقارت‌آمیز چند نماینده برای گرفتن عکس با خانم موگرینی را به ملت ایران نسبت داد.


مدیرعصر ایران با اشاره به این ماجرا مدعی شد: واقعیت این است که ما ایرانی‌ها(!) - اعم از اینکه نماینده مجلس باشیم یا نباشیم - هنوز خود را بخشی از جامعه جهانی نمی‌دانیم، احساس انزوا یا بی‌نظیر بودن می‌کنیم، بین خود و خارجی‌ها فاصله‌ای عجیب و غریب احساس می‌کنیم و نسبت به آنها یا حس وادادگی داریم یا ترس و نگرانی.


علت نیز مشخص است؛ ما ایرانی‌ها سال‌های سال در مدرسه و دانشگاه زبان انگلیسی می‌خوانیم ولی نمی‌توانیم دو کلمه با یک انگلیسی زبان خوش و بش کنیم. از کتاب‌ها، رسانه‌ها و سایت‌های خارجی هم طبیعتاً بی‌نصیب هستیم، جز عکسهایشان!


وی می‌افزاید: آنقدر درگیر رتق و فتق معیشتی هستیم که اغلب‌مان فرصت نمی‌کنیم از لاک خود بیرون بیاییم و به سفرهای خارج از کشور برویم و مدام فضای بیرون از ایران را تجربه کنیم. بسیاری از ما ایرانی‌ها کل دوران حیات‌مان را در ایران که تنها یک درصد از مساحت کل کره زمین است سپری می‌کنیم و هیچ تصوری درباره آنچه بیرون از این خانه می‌گذرد نداریم.


نویسنده توضیح نداده که چرا ۲۰۰ نماینده دیگر، از خود رفتار حقارت‌آمیز نشان ندادند و حدود ۱۰ نفر بودند که ادای آدم ندیده‌ها را درآوردند؟

نمایندگان نسبتا محترم! تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف

همکار سابق نشریات اصلاح‌طلب از رفتار مبتذل برخی نمایندگان اصلاح‌طلب در گرفتن عکس سلفی با فدریکا موگرینی انتقاد کرد.


داریوش سجادی خطاب به این عده نوشت: آقایان نسبتا محترم! حضرات «کنگر سمن»! دور از جانتان نمایندگان یک ملت‌اید و موظف به رعایت استعلای‌شان ایرانیانید!


آنی که با دیدنش تا این اندازه به وجد آمده‌اید «آنجلینا جولی» نیست! فدریکا موگرینیه!   گیریم آنجلینا جولی هم بود. شان شما اجل از آن است تا با دیدن یک زن اجنبی تا این اندازه از خود بی‌خود شده و برای عکس یادگاری گرفتن با آن علیا مخدره(!)  تا این اندازه بی‌تابی کنید و دست از پا نشناسید!


وی می‌افزاید: باز جای شکر دارد که رابطه ایران و آمریکا خصمانه است وگرنه استبعادی نداشت در صورت حضور ترامپ با همسر و دخترخانم مربوطه‌اش در پارلمان ایران، عن‌قریب واحد «سی‌سی‌یو» در پارلمان ایران لازم‌الاحداث می‌شد!


نمایندگان محترم! جلوس بر کرسی نمایندگی مجلس شرایط احراز دارد و اولینش بزرگی و بزرگ‌منشی است.


متاسفانه وقتی با رانت «بی‌بی‌سی» رای بیاورید گریزی از طعنه لسان‌الغیب نیز نخواهید داشت که؛
تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف
مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی

رد پای پول کثیف از باج ۲ میلیاردی تا انتخاب شهردار

برخی اصلاح‌طلبان نسبت به زد و بندهای جدید در شورای شهر منتسب به این طیف هشدار می‌دهند.


بهروز شجاعی عضو سابق مرکزیت حزب ندای ایرانیان و نامزد انتخابات شورای شهر تهران در توئیتر نوشت: خبرها نگران‌کننده است. برای انتخاب شهردار، پای «پول کثیف» به رسانه و شورا باز شده است.


رئیس سابق کمیته اطلاع‌رسانی حزب ندای ایرانیان می‌افزاید: اعضای شورای شهر مراقب باشند، حواسمان به «رای کثیف» هست.


کنایه او به خبرهایی است که درباره نحوه دور زدن شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان توسط چند نفر و تحمیل فهرست ۲۱ نفره فعلی است.


پیش از این فاطمه دانشور عضو اصلاح‌طلب شورای شهر چهارم خبر «لیست‌فروشی» شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان مبنی بر پیشنهاد ۲ میلیارد تومانی برای گنجاندن نام وی در لیست اصلاح‌طلبان را رسانه‌ای کرد.


وی در جریان گفت‌وگویی درباره دلایل عدم قرار گرفتن نامش در لیست امید اصلاح‌طلبان گفت که از من برای حضور در لیست امید ۲ میلیارد تومان مطالبه کردند و چون چنین مبلغی را به آنها ندادم از لیست خط خوردم.


روزنامه آفتاب یزد نیز ضمن افشای باج‌گیری بزرگ برخی چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب و اقدام به دلالی آنها برای بستن لیست امید شورای شهر تهران در مطلبی با عنوان «چه کسی پیشنهاد ۲ میلیاردی برای حضور در لیست امید به نامزدها داده بود!؟ » نوشت: «یک منبع آگاه توضیحاتی را در مورد ماجرای درخواست ۲ میلیارد تومان از برخی کاندیداهای شورای شهر تهران جهت حضور در لیست امید ارائه داد. گویا چنین درخواستی از جانب دبیرکل یکی از احزاب سرشناس اصلاح‌طلب مطرح شده است؛ بدین صورت که وی با برگزاری جلسات خصوصی با کاندیداهای مطرح و خواستار حضور در لیست امید به آنان پیشنهاد می‌داده که ۲ میلیارد تومان بپردازند تا بتوانند در لیست حضور داشته باشند. البته مشخص نبوده آقای غ-ک [کرباسچی] با چه ساز و کاری چنین وعده‌ای به کاندیداها می‌داده است.


 سایت تدبیر و امید نیز اخیرا در گزارشی تصریح کرده بود: محمدرضا عارف(رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان) در برابر تناقضات موجود در لیست شورای شهر، اظهارات برخی اعضای شورای عالی مبنی بر دستکاری در امتیازات نامزدها و جابه‌جایی آنها پاسخ قانع‌کننده‌ای ندارد. او در همایش سلامت شهر امید که در سالن رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شده بود، اظهار کرد که خودش نیز به عنوان رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، فقط ۲۴ ساعت زودتر از سایرین، از لیست ۴۲ نفره مطلع شده است. عارف که تحت فشار زیادی ناشی از انداختن مسئولیت مهندسی لیست به گردن او قرار دارد، ‌ در حین توضیح موضوع دچار گریه شد.


یادآور می‌شود اخیرا مرعشی پیش‌بینی کرده که او یا محمدعلی نجفی شهردار شوند.

دولت تورم را کاهش داد اما به قیمت ایجاد رکود اقتصادی!

وزیر راه دولت اصلاحات می‌گوید دولت روحانی به قیمت ایجاد رکود اقتصادی، تورم را پایین آورد.


احمد خرّم در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: در بعد اقتصادی دولت دوازدهم باید تحولاتی را به وجود آورد. مهم‌ترین اولویت آینده اقتصاد ایران خروج کامل از رکود است. هر چند بخش‌هایی از اقتصاد کشور از رکود خارج شده است اما بخش‌های زیادی با رکود اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کند.


وی افزود: اقدام دولت در تک رقمی کردن تورم گامی مثبت است، اما این دستاورد به قیمت تشدید رکود به دست آمد. در چهار سال آینده باید با استفاده از راهکارهای صاحبنظران اقتصادی و ارتباط مستمر و نظارت توسط این کارشناسان در مقاطع کوتاه بر اقتصاد،   به مهار رکود پرداخت. طوری که هر تئوری اقتصادی برای خروج از رکود باید در کوتاه مدت مورد ارزیابی قرار بگیرد.

راغفر: تیم اقتصادی دولت نه برنامه دارد نه تناسب

یک کارشناس اقتصادی اصلاح‌طلب می‌گوید میان اعضای تیم اقتصادی دولت تناسبی وجود ندارد.


سایت اصلاح‌طلب فرارو نوشت: جدا از این مسئله که چه کسانی در دولت جدید ماندند و کدام وزرا رفتند، تغییر و تحول در تیم اقتصادی دولت بسیار قابل توجه بود و باز هم حلقه نزدیک به حسن روحانی یعنی محمدباقر نوبخت، محمود واعظی و محمد نهاوندیان در این لیست جایگاهشان تغییرات چشمگیری داشت و نوبخت را برای وزارت اقتصاد و نهاوندیان به‌عنوان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و محمود واعظی به‌عنوان جایگزین بیژن زنگنه) در صورت پذیرش استعفا) برای وزارت نفت نامشان مطرح شده است.


در شبکه‌های اجتماعی موج جدیدی از نگرانی‌ها و حتی عصبانیت‌ها به‌راه افتاد و به عقیده بسیاری این لیست و به‌خصوص تغییر در تیم اقتصادی بسیار ناخوشایند است و کارآمدی دولت را کاهش می‌دهد.


در همین زمینه حسین راغفر تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفت و‌گو با فرارو؛ درخصوص اینکه یک کابینه کارآمد چه مشخصه‌ای دارد گفت: کارآمدی یک کابینه به میزان خدمتی که به ملت می‌کند، بستگی دارد و به همان میزان که مردم یا به‌طور کلی جامعه از عملکردشان رضایت داشته باشند، میزان کارآمد بودنشان مشخص می‌شود. اما متاسفانه طی سال‌های اخیر اینگونه بوده است که هرگاه فردی به واسطه رای مردم موفق می‌شود که به ریاست جمهوری برسد، از نزدیکان خود برای سمت‌های مختلف بدون در نظر گرفتن کارآیی و توانایی آنها استفاده کرده است و در ادامه این افراد صرفا از جایگاهی به جایگاه دیگر منتقل شده‌اند.


او تصریح کرد: یک کابینه کارآمد کابینه‌ای است که استراتژی و برنامه داشته باشد. ضمن اینکه دولت فعلی که اصلاً اعتقادی به برنامه ندارد و برنامه‌ای که ارائه کرده است آنقدر ناقص است که نمایندگان برای تکمیل آن دست به کار شده‌اند. در چنین وضعیتی چه اهمیتی دارد که چه کسی کجا باشد؟


راغفرادامه داد: همین رفیق بازی موجب می‌شود بعضاً افرادی در سمت‌های دولتی قرار بگیرند که فعالیت‌شان در بخش خصوصی بسیار زیاد و گسترده است.


راغفر گفت: من هیچ امیدی به کابینه دولت دوازدهم ندارم و معتقدم مادامی که اقتصاد آلوده و نفوذ سرمایه در آن گسترده باشد، افراد تأثیر خاصی نمی‌توانند داشته باشند.


راغفر با اشاره به تغییرات احتمالی کابینه گفت: در خصوص این جایگزینی‌ها ابتدا باید بگویم که به عقیده من نوعی بی‌تناسبی در حال رخ دادن است. البته من با گزینه‌های قبلی هم خیلی موافق نبودم اما به عنوان مثال وقتی صحبت از فردی مانند آقای زنگنه و واعظی به میان می‌آید این بی‌تناسبی به مراتب بیشتر می‌شود. شما در یک طرف فردی را دارید که کارکشته این حوزه است و ارتباطات و نفوذ بسیاری دارد و با قراردادها و انواع آن آشنا است، چگونه می‌خواهید فردی مانند واعظی را جایگزین وی کنید؟ درباره آقای نوبخت در وزارت اقتصاد و آقای نهاوندیان در سازمان برنامه‌ریزی هم این بی‌تناسبی مشهود است.

تعیین تکلیف اصلاح‌طلبان درباره رئیس دفتر رئیس جمهور

اعضای فراکسیون امید فراتر از اعضای دولت، برای رئیس دفتر روحانی نیز تعیین تکلیف می‌کنند.


غلامرضا حیدری عضو فراکسیون امید در گفت‌وگو با تابناک اظهار داشت: مهم‌ترین قسمت کابینه که نیاز به ترمیم دارد و با اوج به حواشی که ایجاد شد و در روزهای اخیر نیز دردسرهای زیادی برای دولت ایجاد کرد، بانک مرکزی می‌باشد که باید رئیس آن عوض شود. به نظر من، رئیس بانک مرکزی باید تغییر کند.


وی درباره تصدی دفتر رئیس‌جمهور از سوی محمود واعظی اظهار داشت: واعظی برای این کار مناسب نیست و قطعاً اگر وی باشد، حاشیه‌های زیادی برای روحانی ایجاد خواهد کرد. وی فرد پرتلاشی است، ولی همیشه حاشیه‌ساز بوده و امیدواریم حزب اعتدال و توسعه تدبیری کند که وی نباشد.


واعظی در کنار نوبخت و نهاوندیان و آشنا از جمله اطرافیان روحانی است که طی روزهای اخیر، مورد حمله گسترده اصلاح‌طلبان قرار گرفته است. اصلاح‌طلبان می‌گویند واعظی از جمله کسانی است که ضمن لابی در مجلس، موجب ناکامی عارف برای ریاست مجلس شد.

ترامپ: به جای خاورمیانه ۶ تریلیون دلار  را در آمریکا خرج می‌کنیم

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید به جای هزینه ۶ هزار میلیارد دلار در جنگ‌های خاورمیانه، آن را صرف آمریکا می‌کنیم.
به گزارش صدای آمریکا، دونالد ترامپ پنجشنبه شب ۱۲ مرداد در شهر هانتینگتون ایالت کوچک ویرجینیای غربی سخنرانی می‌کرد، گفت: ما ۶ تریلیون دلار در خاورمیانه خرج کردیم درحالی‌که اکنون خاورمیانه صدبرابر ناامن‌تر شده است. چرا؟ ما این بودجه را صرف کشور می‌کنیم.


اشاره ترامپ به هزینه‌ها برای دو جنگ در افغانستان و عراق و هزینه‌های انجام شده برای تقویت متحدان آمریکا در سوریه است.
ترامپ با اشاره به تحقیقات کنگره درباره ارتباط کارزار انتخاباتی او با روسیه گفت: این داستان روسیه کاملا ساختگی است. عملا بهانه برای سرپوش گذاشتن بر سنگین‌ترین شکست در تاریخ سیاسی آمریکاست. همه سروصدا سر همین است ... چون بهانه دیگری ندارند، درباره آن حرف می‌زنند. بازپرس ویژه باید درباره حذف سی‌وسه هزار ایمیل هیلاری کلینتون تحقیق کند.

پیغام عربستان به تروریست‌ها بشار اسد ماندنی است

وزیرخارجه عربستان به معارضان سوری پیغام داده که بشار اسد ماندنی است و آنها باید فکر دیگری بکنند.


به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، عادل‌الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، به هیئت عالی مذاکرات معارضان سوری اعلام کرده است که بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه، در سمت خود ماندگار است.


 الجبیر به این هیئت توصیه کرده است که به‌دنبال رویکرد سیاسی جدیدی باشد، در غیر این صورت، کشورهای دیگر بدون حضور معارضان برای حل‌‌و‌فصل سوریه اقدام خواهند کرد.


همچنین گفته است: اکنون دیگر، کناره‌گیری بشار اسد در ابتدای مرحله انتقالی سوریه ممکن نیست، از این رو، ما باید به دنبال مدت مشخص حضور وی در قدرت و اختیارات او در این مرحله باشیم.


بنابر اعلام برخی منابع در میان معارضین، کنفرانس آینده ریاض پایان نقش «ریاض حجاب»، را اعلام خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۰۵:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۶
    20 0
    وقتی مقاله مشمئزکننده عصر ایران رو میخونی انگار یکی از نوکران نتانیاهو نوشتش . تف و ننگ بر هر چی خائن و وطن فروش بی غیرتو ذلت آفرینه
  • ا IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۶
    9 0
    دمش گرم داریوش سجادی . لذت بردم از حرفاش

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس