کد خبر 747882
تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۹
منصوریان

تیم استقلال که در حال پیگیری اردوی آماده سازی خود در کشور ارمنستان است باید در هفته نخست لیگ برتر به مصاف نفت آبادان برود.

به گزارش مشرق، برگزاری بازی های فوتبال در شهرهای جنوبی کشور در فصل تابستان، از مشکلات اصلی تیم های سایر نقاط ایران شمرده می شود که به این منطقه سفر می کنند و باید علاوه بر رقابت با تیم های جنوبی و تماشاگران پر شورشان، بر آب و هوای این منطقه نیز فائق آیند. تیم استقلال که این روزها در حال پیگیری تمرینات آماده سازی خود در آب و هوای نسبتا مطبوع شهر ایروان ارمنستان است باید در فصل تابستان و در 6 هفته نخست دو بار به جنوب کشور سفر کرده و در برابر تیم های نفت آبادان و پارس جم صف آرایی کند.


با توجه به آنکه آبی ها در مدت اخیر با آب و هوای مناسب کشور ارمنستان خو گرفته اند برگزاری اولین بازی آنها در شهر آبادان بسیار سخت و طاقت فرسا با نظر خواهد رسید و قرعه هفته اول از اولین بدشانسی های منصوریان در لیگ هفدهم شمرده می شود.


سرمربی استقلال در واکنش به بازی با صنعت نفت آبادان در هفته اول لیگ برتر گفت: می شد در هفته اول در گرمای آبادان بازی نکنیم و قرعه بهتری داشته باشیم. اما ما چون می خواهیم حضور قدرتمندی در لیگ برتر داشته باشیم و البته تمام تیم ها باید در طول فصل با هم بازی کنند جای گله ای باقی نمی ماند و باید تلاش کنیم 3 امتیاز بازی با صنعت نفت آبادان را بدست بیاوریم تا از همان ابتدا کارمان را با قدرت آغاز کنیم.

منبع: ورزش سه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس