به گزارش مشرق، حسن بهرامنیا عضو کمیسون انرژی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مقام معظم رهبری بیشتر از همه مسوولان دغدغه اشتغال و تولید برای کشور و جوانان را دارند و در بیشتر سخنرانی های خود با مردم و مسئولان ارشد نظام بر آن تاکید دارند و همه ما باید برای تحقق شعار سال 96تلاش چند برابر کنیم.
وی گفت: مجموعه دولت و دستگاههای اجرایی و با استفاده از توان بخش خصوصی و جوانان تحصیلکرده و فعال میتوان از تمامی ظرفیتها برای رشد سریع آهنگ تولید اشتغال و توسعه کشور استفاده کرد.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اکنون که وضعیت استخدامی در دستگاههای اجرایی کشور سخت است دولت میتواند با استفاده از ظرفیتها و امکانات بخش خصوصی و پرداخت تسهیلات بانکی کم سود به کمک تولید و اشتغال و جذب جوانان بیاید.
وی افزود: نباید به نامگذاری شعار سال از طرف مقام معظم رهبری فقط در حد بند و برگزاری همایش اکتفا کرد بلکه باید با در نظر گرفتن راهکارهای علمی و اقتصادی مناسب تحولی عظیم در اشتغال و تولید ایجاد کنیم که لازمه این کار همت و اعتقاد راسخ مسئولان نظام را میطلبد.
بهرامنیا با اشاره به اینکه مجلس، دولت و قوه قضاییه با همدلی میتوانند گامهای اساسی در راه تولید و اشتغال بردارند عنوان کرد: به عنوان مثال دولت با استفاده از تمام ظرفیتها و با استفاده از توان و کمک گرفتن از بخش خصوصی میتواند به کمک کشور بیاید قوه قضائیه هم با برقراری امنیت شغلی و جلوگیری از قاچاق کالا خارجی کمک کند و قوه مقننه هم با پرکردن خلأهای قانونی و حذف قوانین دست و پاگیر در قالب طرح و لوایح میتوانند یاریرسان تولید و اشتغال کشور شود.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مهمتر از همه در زمینه تولید و اشتغال کمک، مشارکت و همراهی مردم برای تحقق شعار سال است که با نخریدن کالاهای بی کیفیت خارجی و سوق دادن گرایشهای مصرفی خود به سمت تولیدات داخلی میتوان گام محکمی در زمینه اقتصاد مقاومتی کشور برداشت.
وی گفت: متاسفانه حذف کارت سوخت در کشور اشتباهی بود که امروز به مجوزی برای قاچاق سازمانیافته بنزین تبدیل شد که باید برای جلوگیری از قاچاق سازمان یافته و کانتینری سوخت سامانههای هشدار ورودی و خروجی را در تمامی مرزها و گمرکها تعبیه و فعال شوند.
بهرام نیا عنوان کرد: یکی از دلایل رونق قاچاق سوخت حذف کارت سوخت بود زیرا نرخ بنزین در کشورهای همسایه مانند ترکیه، عراق، افغانستان و پاکستان نسبتا گران است و حذف کارت سوخت به تشویق باندهای سازمان یافته قاچاق برای انتقال سوخت به این کشورهای همسایه منجر می شود.
عضو کمیسون انرژی مجلس با اشاره به افزایش واردات بنزین و مرتبط دانستن آن با حذف کارت سوخت افزود: افزایش 6 برابری واردات بنزین در سال 95 نسبت به 4 سال قبل از آن نشان دهنده تاثیر کارت سوخت بر میزان مصرف بنزین در کشور نیز بوده است.