هاشمی طبا

در روزهایی که برخی اصلاح‌طلبان همچون کواکبیان برای کاندیداتوری در انتخابات ۹۶ اعلام آمادگی کرده‌اند، یکی دیگر از چهره‌های این جریان از احتمال کاندیداتوری خود سخن به میان آورد.

به گزارش مشرق، مصطفی هاشمی‌طبا رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی و از چهره‌های اصلاح‌طلب درباره احتمال کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری 96، گفت: فعلا پیشنهادی در این باره نداشتم.

وی افزود: باید ببینم در آینده چه پیش خواهد آمد. فعلاً قصدی ندارم. شاید کاندیدا شوم و باید ببینم چه می‌شود.

مصطفی هاشمی‌طبا در دوران دفاع مقدس وزیر صنایع بود. وی همچنین معاونت رئیس جمهور و ریاست سازمان تربیت بدنی در دولت دوم هاشمی رفسنجانی و دولت اول اصلاحات را در کارنامه دارد.

هاشمی‌طبا در دولت روحانی در حکمی از سوی محمود گودرزی، وزیر سابق ورزش و جوانان به عنوان مشاور در امور زیربنایی، سرمایه‌گذاری و توسعه زیر ساخت‌های ورزش کشور معرفی شد.

وی در هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری (خرداد 1380) کاندیدای انتخابات شده بود.

پیشتر مصطفی کوکبیان، اشرفی اصفهانی و شیخیانی از چهره‌های جریان اصلاحات برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری اعلام آمادگی کرده بودند.

همچنین از مسعود پزشکیان، علی مطهری، قاضی‌زاده هاشمی، جهانگیری و عارف نیز به عنوان کاندیداهای احتمالی این جریان در انتخابات 96 یاد می‌شود.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • منتقد IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۶
    2 0
    ماشاءالله به این همه مدیر که خودشون رو در حد ریاست جمهوری می بینند ولی با همه این مدیر پر ادعا وضع اقتصادی ایران به این حال و روز افتاده و هر روز دریغ از دیروز
  • ناشناس IR ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۶
    1 0
    باباعجب اعتماد بنفسی؟ایول
  • ادم IR ۱۴:۲۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۶
    1 0
    چند سالته برادر؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس