قرارداد ساخت ماهواره ناهید۲ به‌سفارش سازمان فضایی ایران امضا شد و پژوهشگاه فضایی ایران موظف به ساخت این ماهواره شد.

به گزارش مشرق، قرارداد ساخت ماهواره ناهید 2 امضا شد و طبق این قرارداد، پژوهشگاه فضایی ایران، موظف شده که این ماهواره را بسازد. مدیریت و نظارت سیستمی بر مراحل ساخت این ماهواره نیز، به‌عهده سازمان فضایی ایران خواهد بود.

ماهواره ناهید 2، یک ماهواره مخابراتی زمین‌آهنگ است که سازمان فضایی ایران، ساخت آن را سفارش داده است. این ماهواره با وزن 100 کیلوگرم، دارای عمر عملیاتی 2ساله خواهد بود.

مأموریت اولیه ماهواره ناهید 2 تمرکز بر توسعه و آزمون فناوری‌های اساسی مورد نیاز بوده و آزمون‌های موقعیت‌یابی رادیویی مستقل با قابلیت استخراج ارتباط مخابراتی، آزمون ارتباط همزمان تلفنی و اندازه‌گیری تشعشعات، از مأموریت‌های ثانویه ماهواره ناهید 2 خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس