کد خبر 593120
تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۶

رئیس‌جمهور گفت: دانشگاه، اعضای هیات علمی و دانشجویان در خط مقدم تعالی و خدمت به جامعه و کشور هستند و به هیچ وجه نباید به دانشگاه و دانشجو با عینک امنیتی نگریست.

به گزارش مشرق، حسن روحانی سه شنبه شب در ضیافت افطار با اساتید و پزشکان اظهارداشت: اساتید دانشگاه ما برای پیروزی این انقلاب زندان ها متحمل شدند ودانشگاهیان در متن انقلاب حضوری فعال داشتند و امروز نیز دانشگاه ، اعضای هیات علمی و دانشجویان در خط مقدم تعالی و خدمت به جامعه و کشور هستند و به هیچ وجه نباید به دانشگاه و دانشجو با عینک امنیتی نگریست.

رییس جمهوری اظهارداشت: اگر می‌خواهیم شعار بدهیم، لطفاً از جیب مردم شعار ندهیم و از جیب خودمان شعار دهیم. اساس قانون اساسی این است که اداره کشور با مردم و رای آنان است و همه مقامها نیز با رای مستقیم و غیرمستقیم مردم انتخاب می شود. اگر این چنین است پس در اداره کشور باید رأی، نظر و خواست مردم مورد توجه ما باشد. همه تلاش دولت یازدهم بر این بوده که محیط دانشگاه‌های ما محیط آزادتر و امن‌تر باشد.

روحانی گفت: اینکه دانشجویی آگاهانه و آزادانه به سمت انقلاب، مصالح کشور و اسلام و اخلاق می رود و راه را باور می کند، مهم است. باور را مگر می‌شود با اجبار بوجود آورد؟ باور باید با آگاهی و آزادی شکل گیرد. نباید فراموش کرد که این دانشگاه‌ها در متن انقلاب بودند و اساتید ما در سالهای 41 و 42 بخاطر انقلاب به زندان رفتند. اکنون چطور می توان با نگاه دیگری به دانشگاه و اساتید نگریست .مگر می شود با عینک امنیتی به دانشگاه و دانشجو نگاه کرد؟

رییس جمهوری افزود: دانشگاه و اساتید ، اعضای هیأت علمی و دانشجویان ما در خط مقدم تعالی و خدمت به کشور و جامعه هستد. اگر ما می‌گوییم انقلاب، انقلاب یعنی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی. انقلاب به معنی داد کشیدن و سر و صدا نیست. انقلاب همان استقلال ، آزادی و نظام جمهوری اسلامی است و چیز دیگری نیست. اگر ما دنبال استقلال کشور و در مقطع فعلی دنبال اجرای اقتصاد مقاومتی هستیم ، بدون علم، دانش و دانشگاه امکان‌پذیر نیست. چرا ما به دانشگاه اعتماد نمی‌کنیم بعد می‌خواهیم دانشگاه به ما اعتماد کند.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه "باید به دانشگاه اعتماد کنیم"، افزود: دانشگاه امروز بار سنگینی را در مسیر توسعه کشور بر دوش دارد و دولتی می تواند موفق باشد که در تمام زمینه ها از دانشگاه استمداد طلبد و پیوند دانشگاه با دولت و دولت با دانشگاه باید مستحکمتر شود.

روحانی با طرح این پرسش که "مگر امکان پذیر است دولتی بخواهد مسایل اقتصادی را حل و فصل کند و در سیاست موفق باشد، اما از نظرات اساتید دانشگاه استفاده نکند؟"، گفت: بدون بهره گیری از دانش و تخصص دانشگاهیان نمی توان مسایل اساسی کشور را حل و فصل کرد.

رییس جمهوری به نقش برجام در تقویت ارتباط بهتر با مراکز علمی جهان اشاره کرد و با بیان اینکه "پیشرفت علم بدون ارتباط با جهان کند خواهد بود"، گفت:می گویند اگر اساتید ما با اساتید دیگر کشورها و اگر فناوری ما با فناوری خارج از کشور در ارتباط باشد، ممکن است خطراتی کشور را تهدید کند و باید این رابطه را قطع کرد و این در حالی است که نمی توان درهای کشور را بست و انتظار پیشرفت علمی و اقتصادی داشت.

روحانی افزود: امروز فضایی ایجاد شده و ما باید از این فضا استفاده کنیم . چرا هر روز یک مشکلی را در فضای رسانه ها برای دولت بوجود می آورند. ممکن است برخی ها از شرایط و گشایشی که برای کشور ایجاد شده خیلی عصبانی باشند و البته ما پاسخ آنها را به موقع خواهیم داد و برای مردم حقایق را روشن خواهیم کرد.

رییس جمهوری با اشاره به اینکه طی پنج ماه وپنج روزی که از برجام می گذرد روزی نیست که گشایشی در مسیر منافع ملی و حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی و توسعه کشور حاصل نشده باشد، گفت: دولت سال گذشته که سال بسیار سختی بود ، سیاستهای اقتصاد مقاومتی را در عمل به پیش برد و پیشی گرفتن صادرات غیر نفتی بر واردات، جلوگیری از اثرگذاری کاهش شدید بهای نفت در اقتصاد کشور و تک رقمی کردن تورم، نشان دهنده موفقیت اجرای عملی سیاستهای اقتصاد مقاومتی بود.

روحانی اظهارداشت: دولت یازدهم مجری اقتصاد مقاومتی است و ما برای اینکه به نقطه مطلوب اهداف ملی برسیم، باید شجاعت امام حسن مجتبی(ع ) را داشته باشیم و از حرف و ناسزا برخی ها نهراسیم چرا که مردم در پای صندوق های رای نشان دادند که این تبلیغات بر آنان اثر گذار نیست.

رییس جمهوری تاکید کرد: خواست دولت یازدهم رابطه نزدیکتر همه اساتید و دانشگاه ها با دولت است و تلاش می کند فضای بازتری در دانشگاه ها ایجاد شود و اختیارات به دانشگاه ها و اساتید بازگردد چرا که شکی نیست اساتید انقلابی، متدین و دلسوز کشور ما بهتر می توانند راجع به مصالح دانشجو، دانشگاه و آینده علم و فناوری نظر بدهند و سیاستها را اجرا کنند.

روحانی در ابتدای این مراسم نیز با تبریک میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) امام صلح و مهربانی و کریم اهل بیت گفت: شهامت ، شجاعت و ایستادگی در میدان جنگ و نبرد عمدتا مطرح می شود اما گاهی شجاعت و شهامتی بالاتر از دوران جنگ نیاز است و آن شجاعت صلح است.

رییس جمهوری افزود: رسول خدا در میدان جنگ بدر و احد ایستادند اما در صلح حدیبیه که قران آن را فتح المبین می نامد ، برخی از یاران به ظاهر نزدیک پیامبر زبان به اعتراض گشودند و گفتند چرا در این قرارداد، برخی از خواست های کفار را پذیرفتید.

روحانی افزود: متاسفانه برخی ها که هرگز میدان انقلاب و جنگ را ندیده اند به گونه ای از کشور و نظام حرف می زنند که انسان را دچار شگفتی می کنند . امام حسن مجتبی (ع) به ما درس مصلحت جامعه و امت اسلامی و کشور دادند.شعار دادن، سخن گفتن و فریاد زدن کار مشکلی نیست وبسیار آسان نیز هست اما حل مساله مهم است و اینکه باری را از دوش مردم برداریم.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۰:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    اولا صلح حدیبیه بعد بیعت رضوان بود که مسلمانان با پیامبر با خونشان بیعت کردند و صمیمانه قول دادند که با وجود آنکه سلاحی جز سلاح مسافر ندارند و فاقد تجهیزات جنگی هستند با همان وضع بجنگند و هرگز فرار نکنند. بعد از آن هم این قریشی ها بودند که پیشنهاد صلح دادند. والا هرپز پیامبر پیشنهاد و تقاضابیی برای صلح نداشت چون اصلا برای جنگ نیامده بود. ماه ماه حرام بودو همه اعراب برای حج به مکه می آمدند و قریش هم این مساله را رعایت می کرد. و پیامبر هم عثمان را فرستاد که توضیح دهد صرفا برای حج می آید و نه جنگ. اصلا بحث صلح مطرح نبود. این مشرکان بودند که آمادگی و چشم دیدن پیامبر را در مگه نداشتند و غافلگیرشدند. لهذا آنها بودند که پیشنهاد صلح دادند و الا اصلا در اسلام حرام است که مسلمان پیشنهاد دهنده صلح باشد. که :" و لا تهنوا و تدعوا الی السلم و الله معکم و لن بترکم اعمالکم". اما وقتی کافر پیشنهاد صلح بدهد مسمان می پذیرد :" و ان جنحوا للسلم فاجنج لها و توکل علی الله"/ چرا که اسلام عزیز است و طرف ذلت پذیر نیست. الاسلام یعلوا و لایعلی علیه. .. و ذکر این نکته هم ضروری است که پیامبر مطلقا امتیازی به کفار نداد. گر چه مسلمانان و البته خود کفار ساده لوحانه گمان می کردند که اینکه مشرکین حق دارند افرادی را که مسلمان می شوند بزور در مکه نگهدارند ولی اگر از مسلمانان کسی مرتد شود باید مسلمانان او را رها کننند؛ نوعی امتیاز به کفار است حال آنکه امتیازی برای مسلمانان بود!! چرا که اگر مسلمانی مرتد می شد همان بهتر که در مدینه نمی ماند و به صورت منافق هم زندگی نمی کرد. و اگر مسلمانان شده های قریش در مکه می ماندند خود به خود به ستون پنجم پیامبر در مکه تبدیل می شدند که اتفاقا همین طور هم شد و این عده که اجازه رفتن به مدینه را نداشتند در کوههای اطراف مکه به کاروانهای قریش حمله می کردند و پیامبر هم تعهدی در مورد آنها نداشت. کار به جایی رسید که خود مشرکان از پیامبر خواستند این بند را لغو کند و مسلمان شده ها را به مدینه بخواند! پس می بینید که در قاموس اسلام چیزی به نام امتیاز دادن به مشرکان وجود ندارد و بلکه این پیامبر بود که کلاهی گشاد بر سر کفار مکه گذاشت. پس قیاس مذاکرات پیامبر خدا با مذاکرات شرم آور ایران تنها توهین به مقام نبوت است. و اما تنها نرمش قهرمانانه صلح امام حسن علیه السلام بود در شرایطی که خیانتهای پیاپی ولایتمداران و شیعه نمایمان کمر حکومت خدا را شکسته بود. ولی باز هم امام حسن علیه السلام طرف پیشنهاد دهنده صلح نبود و هرگز مذاکره ای نکرد. بلکه این معاویه بود که دایم بر صلح اصرار داشت و حتی کاعذی سفید با مهر و امضا فرستاد که که امام هر شرطی می خواهد بنویسد. لهذا اصلا در این جا نیازی به مذاکره نبود چون چون معاویه مدعی بود هر ظرطی را قبول دارد! البته این حیله معاویه بود تا اعلام کند امام حسن علیه السلام به خون و ناموس مسلمانان بی تفاوت است و عاشق جنگ است. نتیجه همین تبلیغ هم اللبته خشم عده ای از لشکریان امام حسن علیه السلام و زدن نیزه به ایشان در ساباط مدائن بود. لهذا امام این شرایط چاره نداشت جز اینکه صلح را بپذیرد آنهم در شرایطی که حتی ریخته شدن خون خودش هم کمکی به اثبات حقانیتش نمی کرد. و در اینجا بود که شرایطی را نوشت که معاویه با عمل نکردن به آنها رسوا شود. این حداکثر کاری بود که در آن زمان می شد انجام داد. یعنی تبدیل بدتر به بد. اصولا همه نرمشهای قهرمانانه زمانی رخ می دهند که حتی شهادت هم بی اثر شود. ظاهرا کوفی صفتان همیشه توجیه کننده جام زهر هستند
  • محمد ۰۰:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
    0 0
    دوباره نزدیک انتخابات شدیم شروع شد... با عینک امتیتی بهمون نگاه کنید ولی لطفا شغل مهیا کنید و ما رو هم از اون درامد سرشار و وعده سرخرمن در اخر پائیز بهره مند کنید... جناب روحانی حقوق یک مدیر بانکی شما برابر با ۵۰۰ جوان بیکار هست...حالا فکر کن از این دولت شما فقط ۱۰۰۰ تا مدیر و وزیر و ... حقوق اینگونه بگیرن ... میشه ۵۰۰ هزار جوان شاغل با حقوق یک ونیم میلیونی...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس