رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با بیان اینکه مجموع بودجه فرهنگی شهرداری تهران دو برابر بودجه صدا و سیما است، گفت: مجموعه‌های فرهنگی شهرداری در جلوگیری از ولنگاری فرهنگی ایفای نقش کند.

به گزارش مشرق، مجتبی شاکری در جریان دویست و شصت و پنجمین جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه بخشی از بیانات اخیر رهبری به مسائل فرهنگی مرتبط بود، اظهار کرد: کمیسیون فرهنگی شورا، معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری که مسئولیت سراهای محلات را زیرنظر دارد و سازمان فرهنگی و هنری باید نسبت به مسائل فرهنگی حساسیت داشته باشند چرا که مدیریت شهری نیز به نوعی می تواند مخاطب تذکرات فرهنگی رهبری باشد.
 
وی با اشاره به بروز پدیده وارونگی فرهنگی، تأکید کرد: پیش از این نمونه‌هایی از کتبی که جامعه را به سمت شاخصه‌های فرهنگی ضد انقلاب می برد و از ارشاد مجوز گرفته و منتشر شده را معرفی کردم. این موارد واقعی است و نشان می‌دهد وزارت ارشاد که باید در مواجهه با این پدیده اقدام کند، به درستی عمل نمی‌کند و گویا ما بر سر شاخ و بن می بریم.
 
شاکری با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی در اختیار شهرداری نظیر فرهنگسراها، سرای محلات، برج میلاد، مؤسسه همشهری و نظایر آن، خاطرنشان کرد: این نهادها باید درباره مسائل فرهنگی مبتلا به جامعه پیش از اینکه از زبان رهبری درباره آن بشنویم، دیده بانی کنند.
 
وی ادامه داد: کار فرهنگی فقط به کار اثباتی ختم نمی‌شود، بلکه نهی از امور نادرست نیز بخشی از مأموریت نهادهای فرهنگی است. کما اینکه در نماز هم صراط الذین أنعمت علیهم در کنار غیرمعلول علیهم مطرح شده است.
 
این عضو شورای شهر تهران در بخش دیگر سخنانش به ظرفیت سمن‌های فعال شهر تهران به عنوان یک لایه مهم و اثرگذار اشاره کرد و گفت: برخی از این سمن‌ها می‌توانند خدمات، امکانات و حمایت‌های شهرداری را به چند برابر ارتقا دهند.
 
وی با بیان اینکه برخی از سمن‌ها و خیریه‌های تهران به طور کامل خودکفا هستند و برخی از آنها تنها 10 درصد حمایت مالی دریافت می‌کنند، پیشنهاد داد کلیه سمن‌های شناسنامه‌دار تهران رتبه‌بندی شوند تا با بهره‌گیری از ظرفیت مجموعه‌هایی که آورده مناسب داشته و قابلیت انجام کارهای بزرگ را دارند در خدمات آنها به شهر انقلابی ایجاد شود.
 
شاکری درخواست کرد ستاد سمن‌ها به قرارگاه مرکزی کلیه سمن‌هایی که با مجموعه‌های مختلف نظیر مناطق، معاونت‌ها و سازمان‌های شهرداری کار می کنند، تبدیل شود تا به این ترتیب زمینه هم‌افزایی خدمات سمن‌ها فراهم شود.
 
وی تأکید کرد: همچنین با این رتبه‌بندی می‌توان سمن‌هایی که آورده‌ای ندارند و این فعالیت به شغل آنها تبدیل شده و صرفاً پیمانکاری می‌کنند، از گردونه فعالیت خارج کرد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس