کد خبر 56348
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۵

مدیرروابط عمومی یکی از باشگاه های لیگ برتری نقش دلال را برای تیم خود در فصل نقل و انتقالات بازی می کند.

به گزارش مشرق به نقل از برنا، دلالی در تیم های فوتبال به لایه های مدیریتی نیز رسوخ کرده تا جایی که یکی از مدیران روابط عمومی باشگاه های لیگ برتری مقدمات حضور سه بازیکن را در تیمش فراهم کرده است.

این مدیرروابط عمومی در نقل و انتقالات فصل پیش رو نقش تاثیرگذاری داشته تا جایی که تا به امروز با استفاده از ارتباطاتش یک بازیکن لیگ یکی را به باشگاه خود آورده و در صدد فراهم کردن شرایط حضور دو بازیکن خارجی نیز است.

فرد مذکور از ارتباطات خود با اصحاب رسانه نیز حداکثر استفاده را برده تا جایی که در تلاش است با کمک یکی از سردبیران ورزشی مقدمات حضور بازیکن خارجی مورد نظرش را در فوتبال ایران فراهم کند.

نکته جالب توجه این ماجرا آنجاست که در حلقه دوستان نزدیک آقای مدیرروابط عمومی نام « م.ا » نیز دیده شده است. « م.ا » به تازگی از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان دلال معرفی شده است.

آخرین خبر از فعالیتهای این دلال مدیر نما، به تلاش وی و دوستانش برای جذب یک بازیکن برزیلی بر می‌گردد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس