سیدمحمد علی (اقبال) واحدی که در محل اکران‌ عمومی آثار جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطین حضور پیدا کرده بود، گفت: عمار، حرکت مبارکی است که باعث شده بچه‌هایی که در شهرستان‌ها به خاطر نداشتن امکانات کافی از فضای سینما و تولید دور هستند، وارد این عرصه شوند.

به گزارش مشرق به نق از روابط عمومی جشنواره مردمی عمار، سیدمحمد علی (اقبال) واحدی، مجری برنامه‌های تلویزیونی مثل «صبح بخیر ایران»و «مستقیم آبادی» که درمحل اکران‌ عمومی آثار جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطین حضور پیدا کرده بود، در گفت‌وگو با عمارفیلم، گفت: جشنواره عمار، حرکت مبارکی است که باعث شده است بچه‌هایی که در شهرستان‌ها به خاطر نداشتن امکانات کافی از فضای سینما و تولید دور باشند، وارد عرصه شوند.

وی ادامه داد: جشنواره عمار بهترین فرصت برای بچه‌های شهرستانی است تا با حداقل امکانات بتوانند کارهای خوبی ارائه دهند که البته چنین هم شده است و جوانانی هستند که با حداقل‌ امکانات کارهای بسیار خوبی ارائه کردند.

مجری سابق برنامه «صبح بخیر ایران» بیان کرد: با این روندی که جشنواره عمار در حال حاضر پیش می‌رود و هر سال هم نسبت به گذشته، استقبال بهتری صورت می‌گیرد، من آینده درخشانی برای آن پیش بینی می‌کنم، البته به شرطی که جوانان فیلمساز تنها به آموخته‌های قبلی خودشان اکتفا نکنند و روز به روز مطالعات و اطلاعات خودشان را بالا ببرند و با دیدن آثار مختلف، با سینمای جهان آشنا شوند، به طور مثال، در حوزه تولید آثار مستند لازم است الفبای مستندسازی را یاد بگیرند تا ان‌شاء ا... کارهای آنان علاوه بر ایران در سطح جهان هم دیده شود.

واحدی با اشاره به این که ما عمار در عین حال که محتوای خوبی دارد، می تواند تکنیک خوبی هم داشته باشد، خاطرنشان کرد: درکنار تبلیغات و اطلاع‌رسانی مناسب، دبیرخانه عمار باید با برگزاری کلاس‌های آموزشی مختلف برای فیلمسازان، علاقه‌مندان و نیز تکثیر و توزیع محتوای این کلاس‌ها، از طرف دبیرخانه دایر شود تا سواد رسانه‌ای بچه‌های فیلمساز جشنواره هم افزایش یابد.

واحدی با اشاره به این که امسال جزء هیئت داوران بخش برنامه تلویزیونی هم بودم و با دبیرخانه جشنواره هم از قبل ارتباط داشتم، اظهار داشت: آثار حاضر در جشنواره عمار، آثار خوب و باکیفیتی هستند اما چون در بحث هنر نمی توان قضاوت کاملی کرد و نظرات و سلایق مختلفی وجود دارد، آثار باید در جاهای دیگر هم دیده شوند.

این مجری برنامه‌های تلویزیونی در ادامه سخنانش تصریح کرد: جشنواره عمار باید به سمت و سویی برود که بتواند با اطلاع‌رسانی و تبلیغات قوی علاوه بر افرادی که معمولا در جریان عمار قرار دارند، دیگرانی هم که کمتر درباره آن اطلاع پیدا می‌کنند، در جشنواره حاضر شوند.

وی ادامه داد: باید در فضاهایی مثل دانشگاه ها، دبیرستان‌ها، مراکز آموزشی و استان‌های مختلف کشور بیشتر تبلیغ و اطلاع رسانی شود تا به ویژه در مدارس افراد بیشتری درگیر جشنواره عمار شوند.

مجری سابق برنامه «مستقیم آبادی» درباره اکران های مردمی جشنواره عمار نیز بیان کرد: ما در سال‌های اول انقلاب هم چنین کاری می‌کردیم، زمانی که در امور تربیتی حضور داشتیم، یکی از کارهای ما این بود که آپارات برمی‌داشتیم و با حضور در مساجد، مدارس، میدان‌های شهر و روستاهای مختلف کشور فیلم پخش می‌کردیم که این کار مورد استقبال هم واقع می‌شد، یعنی به جای این‌که مردم به سینما بیایند، سینما را بین مردم می‌بردیم که این اتفاق خیلی خوبی است که در حال حاضر در جشنواره عمار هم صورت می‌گیرد، گرچه ممکن است بخاطر پیشرفت تکنولوژی عده‌ای به این سمت تمایل نشان ندهند.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس