کد خبر 444370
تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۴

سلطانی تاکید کرد: شرکت سامسونگ سالی 5 تا 6 هزار میلیارد تومان در ایران درآمد دارد و بخشی از این درآمد را وارد ساخت و ساز در تهران می کند که باعث تخریب میراث فرهنگی تهران می شود.

به گزارش مشرق، مدیر پایگاه معماری تهران در نشست خانه اندیشمندان علوم انسانی اعلام کرد: شرکتهای تجاری مانند سامسونگ با سرمایه گذاری در تخریب میراث فرهنگی تهران، باعث از بین رفتن یادگارهای کهن و افزایش نرخ ساختمان در پایتخت شده اند.

مهندس یاشار سلطانی نقده درباره نقش شرکت های تجاری در بالا رفتن نرخ مسکن در تهران هشدار داد. وی که در خصوص شرکت بازرگانی دلگشا سخن می گفت از حضور این شرکت در تخریب میراث فرهنگی سرای دلگشا واقع در بازار تهران و تهدید ساختمان تاریخی شمس العماره برای بیرون رفتن از میراث فرهنگی بشر خبر داد.

شرکت بازرگانی دلگشا، متعلق به "ع ت" یکی از شرکای شرکت سامسونگ است که در سالهای اخیر، ساخت و سازهای زیادی را در بافت قدیمی تهران انجام داده است.

آیا سامسونگ در پی تخریب میراث فرهنگی تهران است؟

سلطانی تاکید کرد: شرکت سامسونگ سالی 5 تا 6 هزار میلیارد تومان در ایران درآمد دارد و بخشی از این درآمد را وارد ساخت و ساز در تهران می کند که باعث تخریب میراث فرهنگی تهران می شود.

او در این باره توضیح داد: یکی از شرکت های لوازم خانگی معروف در دنیا که در ایران نیز نمایندگی دارد، شرکت سامسونگ است که حدود 5 الی 6 هزار میلیارد تومان در طول سال در کشور درآمد کسب می کند. این شرکت وارد بحث ساخت و ساز در شهر تهران شده، و نه یک واحد و دو واحد بلکه پاساژ می سازد.

مهندس سلطانی در ادامه گفت: آقای "ع . ت" مجری این طرحهای ساختمانی این شرکت است، همان فردی که موضوع سرا و پاساژ دلگشا درباره او مطرح بود.

وی با طرح این پرسش که چرا یک شرکت این ارقام نجومی را وارد بازار ساخت و ساز تهران می کند، گفت: در مدیریت شهری، یک نفر با یک شرکت و این همه ارقام نجومی که می تواند برای شهرداری بیاورد، شهرداری را وسوسه می کند. از این قبیل مشکلات هزاران نوع را شهرداران دارند. نه تنها در تهران، بلکه در شهرهای بزرگ کشور این مشکل را داریم و متاسفانه درآمدزایی مشروعی در این زمینه نداریم.

در روزهای اخیر، برخی منابع خبری، از واردات بدون گمرک قانونی شرکت سامسونگ در سالهای اخیر اخباری را منتشر کرده و درآمد این شرکت در ایران را سالانه تا 6000 میلیارد تومان تخمین زده اند. این منابع خبری گفته اند درآمد بالای این شرکت در ایران بیشتر به خاطر واردات قطعات جدا از هم (SKD) و عدم پرداخت حق گمرکی قانونی و سرهم بندی و مونتاژ این قطعات در داخل کشور است. منتقدان این شرکت می گویند با این اقدام، علاوه بر از میان بردن حقوق قانونی گمرک، سهم عظیمی از بازار به محصولات خارجی اختصاص می یابد و تولید اقلام مشابه ملی، به شدت کاهش پیدا می کند.

هنوز شرکت سامسونگ درباره خبر سرمایه گذاری این کمپانی در پروژه های بزرگ ساختمان در تهران، واکنشی نشان نداده است.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۲۰:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۲
    0 0
    لزم نیست کسی تخریب کنه ایرانیها بهتر از هر کسی خراب میکنن
  • عمار ۰۰:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
    0 0
    در عوض با همین SKD کلی شغل در صنعت مونتاژ ایجاد می شود، بخشی از همین درامد هنگفت جهانی خرج تحقیق و توسعه می شود و ما هرگز برای تحقیق و توسعه و هر 3 ماه عرضه یک محصول جدید بودجه نخواهیم داشت. پس اصولا محصول داخلی در این حوزه عقب مانده خواهد ماند و امکان رقابت نخواهد داشت. حتی اگر دانش فنی، دانش برندسازی، مدیریت کلان بازاریابی و سرمایه گذاری مشابهی نیز داشتیم، سامسونگ و شرکت های مشابه در بدنه ای از مافیای اقتصاد جهانی حضور دارند که به هزار دلیل ایران راهی به آن ندارد. بهتر است چنین حوزه هایی را به دیگران واگذار کنیم و در عوض صنعت مادر کشور یعنی نفت و گاز را در یابیم که اینجا انحصار حداقلی ای داریم. سرمایه گذاری کنیم که دیگر نفت خام صادر نکنیم.
  • ۱۴:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۴
    0 0
    چرت نگو بابا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس