وی با اشاره به رشد گروههای تروریستی در منطقه و جهان، گفت: امروزه نمیتوان مسائل و مشکلات منطقه از جمله معضل رشد و گسترش تروریسم را تنها در چارچوب منطقهای حل و فصل کرد، بلکه همه معتقدان به مبارزه با تروریسم و افراطگرایی در جهان، باید برای مهار این پدیده شوم و خطرناک با یکدیگر همکاری نمایند.
بروجردی در این رابطه با اشاره به اقدامات ایران در مبارزه اصولی و جدی با تروریسم، از عدم صداقت آمریکا و برخی کشورها در این مبارزه انتقاد کرد.
وی با انتقاد از جامعه جهانی به خاطر سکوت در برابر حملات هوایی عربستان به یمن، گفت: همانند سوریه در یمن نیز جمهوری اسلامی ایران معتقد است که بحران یمن فقط از طریق سیاسی حل خواهد شد.
بروک با انتقاد از استفاده ابزاری از تروریسم، افزود: تقسیمبندی تروریسم به خوب و بد اشتباه بزرگی است و همه کشورها باید برای ریشهکن کردن این خطر مشترک و جهانی اقدام کنند.
در این اواخر نیز (12/3/94 ) از طرف گروهک منافقین هشدارهایی ضد ایران از زبان ۲۲۰ نماینده پارلمان اروپا در سایت منافقین منتشر شد و پارلمان اروپا هم هیچگونه بیانیه ،اعلام موضع رسمی و غیر رسمی درباره آن نداشت و بیشتر شبیه حربه ناشیانه منافقین بود چرا که یکی از اهداف منافقین از اینگونه خبر سازیها جلوگیری از تقویت و توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران و پارلمان اروپا است.
وی در پاسخ به این سوال که چرا موضع کاترین اشتون و برخی نمایندگان پارلمان در دورههای قبل برای احیای حقوق بشر در مورد خط قرمزهای سیاسی جمهوری اسلامی ایران، امروز کم رنگ تر شده است، گفت: حقوق بشر برای بسیاری از کشورها ابزاری برای پیاده کردن اهداف سیاسی است ولی از طرفی هم این مساله برای غربیها بسیار جدی بوده و در مذاکرات با هر کشوری، حقوق بشر یکی از اساس گفت و گوهای طرفین است و امروز اگر در مقطعی خاص و بنا به شرایط خاص سکوتهایی را اختیار میکنند و یا مسئله را کم رنگ جلوه می دهند، امری قابل توجه بوده که به عنوان برخوردهای دوگانه و دابل استاندارد غرب مطرح شود.