کد خبر 393440
تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۴

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از پیش بینی 3 سناریو برای تامین برق در تابستان خبر داد.

 به گزارش مشرق، هوشنگ فلاحتیان معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، گفت: یک سناریو، رسیدن پیک بار به 52 هزار و 100 مگاوات است که در این صورت با چالش مواجه می‌شویم و باید مقداری خاموشی اعمال کنیم؛ دومین پیش‌بینی پیک بار 51 هزار مگاواتی است و دیگری اینکه پیک مصرف برق به حدود 50 هزار مگاوات برسد.

وی افزود: از ابتدای مردادماه امسال تاکنون واحدهای جدید نیروگاهی ازجمله واحدهای یک و دو اسلام‌آباد غرب به ظرفیت 50 مگاوات، واحد دو چادرملو به ظرفیت 162 مگاوات، واحد شماره 4 سیاه‌بیشه به ظرفیت 260 مگاوات، واحد شماره سه اسلام‌آباد غرب به ظرفیت 25 مگاوات، واحد شماره سه گناوه به ظرفیت 160 مگاوات، واحد شماره سه و چهار نیروگاه گنو به ظرفیت 324 مگاوات و واحد شماره یک کهنوج به ظرفیت 162 مگاوات وارد مدار شده است.

وی افزود: در 10 ماهه امسال ظرفیت نیروگاه‌های جدیدی که وارد مدار شده، 2518 مگاوات است که 46 مگاوات نیروگاه‌های تجدیدپذیر از نوع بادی و فتوولتاییک و همچنین 74 مگاوات نیروگاه DG و CHP از آن جمله است.

وی اظهار داشت: همچنین تعدادی از واحدهای جدید ازجمله واحد شماره دو کهنوج به ظرفیت 162 مگاوات و 400 مگاوات واحدهای DG ،CHP و انرژی‌های تجدیدپذیر برای تامین برق تابستان 94 وارد مدار می‌شود.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی سپس از پیش‌بینی سه سناریو برای تامین برق تابستان 94 خبر داد و گفت: یک سناریو، رسیدن پیک بار به 52 هزار و 100 مگاوات است که در این صورت با چالش مواجه می‌شویم و باید مقداری خاموشی اعمال کنیم؛ دومین پیش‌بینی پیک بار 51 هزار مگاواتی است و دیگری اینکه پیک مصرف برق به حدود 50 هزار مگاوات برسد.

وی با بیان اینکه برای کنترل این میزان بار باید مدیریت مصرف، مدیریت تقاضا و تعمیر اساسی نیروگاه‌ها را به سرعت انجام دهیم، گفت: وقتی نیروگاهی وارد مدار می‌شود، در مقام عمل بسته به میزان دما و ارتفاع استقرار نیروگاه از سطح دریا، تولید برق آن کاهش می‌یابد.

وی اظهار داشت: ما سالانه باید پنج‌هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی احداث کنیم که این رقم افزایش ظرفیت نیروگاهی، فقط 3500 مگاوات به قابلیت تولید برق کشور اضافه می‌کند چراکه 30 درصد از ظرفیت آن متناسب با دما و ارتفاع از سطح دریا کاهش می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: با وجود همه این شرایط، تلاش‌مان این است که قابلیت تولید برق در تابستان حداکثر به 50 هزار مگاوات برسد؛ بنابراین اگر بار بیش از 50 هزار مگاوات باشد، طرف تقاضا را باید مدیریت کنیم.

منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس