عضو کميسيون بهداشت مجلس با انتقاد از نبود نظارت جدي بر روند تهيه و ساخت محصولات غذايي در کشور گفت: متاسفانه فشار خون در ايران به دليل اينکه ميزان و اندازه مصرف نمک در تهيه محصولات غذايي مشخص نيست بيداد مي کند.

به گزارش سرويس جامعه مشرق، دکتر حسين حسني بافراني در گفت و گو با مهر اظهارداشت: متاسفانه روند رو به افزايش استفاده از نمک در تهيه موادغذايي باعث شده که روز به روز بر تعداد بيماران کليوي و قلبي عروقي در کشور افزوده شود.
اين متخصص و جراح قلب با بيان اينکه ميزان مصرف نمک در ايران 4 برابر ميزان استاندارد جهاني است، افزود: بروز سکته هاي قلبي و مغزي و افزايش بيماران دياليزي به دليل فشار خون بالا اتفاق مي افتد و ما از آن غافل مانده ايم.
حسني بافراني به روند رو به افزايش توليد انواع خوراکي ها مثل چيپس و... در کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه ميزان و اندازه مصرف نمک در تهيه اين قبيل محصولات غذايي مشخص نيست چون نظارت جدي وجود ندارد.
عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: سازمان بهداشت جهاني اعلام کرده که حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک پنج گرم است در حالي که اين ميزان مصرف در ايران بيش از اين مقدار برآورد شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس