
اين متخصص و جراح قلب با بيان اينکه ميزان مصرف نمک در ايران 4 برابر ميزان استاندارد جهاني است، افزود: بروز سکته هاي قلبي و مغزي و افزايش بيماران دياليزي به دليل فشار خون بالا اتفاق مي افتد و ما از آن غافل مانده ايم.
حسني بافراني به روند رو به افزايش توليد انواع خوراکي ها مثل چيپس و... در کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه ميزان و اندازه مصرف نمک در تهيه اين قبيل محصولات غذايي مشخص نيست چون نظارت جدي وجود ندارد.
عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: سازمان بهداشت جهاني اعلام کرده که حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک پنج گرم است در حالي که اين ميزان مصرف در ايران بيش از اين مقدار برآورد شده است.