کد خبر 35606
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۲

رييس موسسه سلامت و بهبود تغذيه کشور به مسافران نوروزي توصيه کرد از مصرف تخم مرغ، سوسيس و کالباس در طول سفر به شدت بپرهيزند.

به گزارش مشرق، 'ربابه شيخ الاسلام' در گفت و گو با ايرنا افزود: مسافران نوروزي براي پيشگيري از مسموميت و تب شديد، تخم مرغ، سوسيس و کالباس را که حدود 12 ساعت در هواي آزاد و خارج يخچال نگه داشته شده است، مصرف نکنند.
وي از مسافران نوروزي خواست از مصرف مواد غذايي مانند سالاد الويه، همبرگر، کباب کوبيده و ‌پياز در اماکن عمومي خودداري کنند.
رييس موسسه سلامت و بهبود تغذيه کشور با بيان اينکه مسموميت‌هاي غذايي در کودکان مي تواند با خطر مرگ همراه باشد، اظهار داشت: مصرف آب سالم و نوشيدني‌هاي سالم بدون گاز به ‌ويژه دوغ شيوه مناسبي براي حفظ سلامت درمسافرت هاي نوروزي است.
شيخ الاسلام ادامه داد: مسافران نوروزي ضروري است براي جلوگيري از کم آبي و يبوست بطري هاي آب همراه داشته باشند.
به گفته وي، ميوه ‌ها و سبزيجاتي مانند هويج، گوجه فرنگي و ساقه کرفس در طول مسافرت بهترين ميان وعده است زيرا اين مواد حاوي آب، املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن هستند.
اين استاد دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي همچنين توصيه کرد: مسافران نوروزي لوازم شخصي مانند قاشق، چنگال و ليوان مخصوص خود را همراه داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس