کد خبر 329906
تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۰

محققان علوم پزشکی اعلام کردند با استفاده از روش درمانی موسوم به تحریک مغزی می توان افسردگی را به طور موثری درمان کرد. آنها از بین این روش ها، تحریک ملایم مغزی مانند استفاده از روش درمان تحریک الکتریکی مغزECT و تحریک مغناطیسی مغزی را پیشنهاد می کنند.

به گزارش گروه اجتماعی مشرق، گروهی از دانشمندان به سرپرستی دکتر مایکل روهان در شماره اخیر نشریه روان پزشکی بیولوژیک اعلام کردند با این روش ها می توان برخی ازانواع افسردگی شدید را نیزدرمان کرد.

تحریک الکتریکی مغزECT و تحریک مغناطیسی مغزی

محققان می گویند این روش های درمانی به خصوص در موارد اورژانس مورد استفاده خاص خواهند داشت و به راحتی می توان با استفاده از این روش ها ، بیماران حاد را درمان و کنترل کرد.

افسردگی اقسام گوناگون دارد و شایع ترین آن افسردگی کبیر است که فرد مبتلا به آن گاهی شاد و خوشدل و به طور موقت نیز فعال می شود.

نوعی از افسردگی کبیر به افسردگی مالیخولیایی موسوم است که بیمار هیچ گاه از چیزی دلخوش نمی شود و در حدود پانزده درصد مبتلایان به افسردگی کبیر دچار افسردگی اوهام اند که معمولاً با خلق و خوی اندوهگین همراه است و به عنوان مثال خود را گناهکار و غیر قابل بخشش تصور می کنند.

در حدود پانزده درصد مبتلایان به افسردگی کبیر نیز دچار روان پریشی می شوند. شیوع افسردگی در قرن بیستم به خصوص بعد از دو جنگ جهانی بیشتر شده است.

محققان بر این باورند که علت افزایش شمار مبتلایان به افسردگی ، زندگی شهر نشینی و مواردی همچون افزایش مصرف الکل ، افزایش استرس روزانه افراد در اجتماع و کاهش میزان اشتغال می باشد.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.

منبع: شبکه خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس