کد خبر 329884
تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۲

وزیر خارجه آمریکا در ادامه سفر منطقه‌ای خود و در تلاش برای رایزنی به منظور تحمیل طرح آتش‌بس مصر به گروه‌های فلسطینی وارد تل‌آویو شد.

به گزارش مشرق، جان کری وزیر خارجه آمریکا در ادامه سفر منطقه‌ای خود و در تلاش برای رایزنی به منظور تحمیل طرح آتش‌بس مصر به گروه‌های فلسطینی وارد تل‌آویو شد.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، کری ممنوعیت پرواز هواپیماهای غیرنظامی بر فراز اراضی اشغالی را نادیده گرفته و در بزرگترین فرودگاه این منطقه به زمین نشست. آسوشیتدپرس نوشت که این اقدام کری نشانه‌ای از تلاش و علاقه‌مندی وی برای دستیبای به توافق آتش‌بس علیرغم پیشرفت‌های ناچیز دراین موضوع است.

قرار است کری در این مرحله از سفر خود با نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل و محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار و رایزنی داشته باشد.

وی طی دو روز گذشته برای رایزنی با مقامات عربی و اتحادیه عرب از مر و اردن نیز دیدار داشته است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • بهرنگ ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۱
    0 0
    خوش بگذره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس