کد خبر 315288
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۳

یک کارشناس سازمان هواشناسی گفت:‌ احتمال رگبار باران به صورت بارش پراکنده امشب برای شهر تهران پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش مشرق، امیرحسین نقشینه، کارشناس سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گویا کارشناسان سازمان هواشناسی از خسارات احتمالی مبنی بر رگبار باران و رعد و برق در تهران خبر داده‌اند، اظهار داشت: به نظر نمی‌آید رگبار باران شدید اتفاق بیفتد ولی این موضوع به صورت احتمالی به شکل بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

وی ادامه داد: روی ارتفاعات تهران رگبار باران پیش‌بینی می‌شود و برای شهر تهران امشب احتمال رگبار باران به صورت پراکنده خواهیم داشت.

این کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه ادامه بارندگی و کاهش دما در نوار شمالی کشور وجود خواهد داشت، گفت: در روز جمعه نیمه‌شرقی کشور جوی آرام پیش رو خواهد داشت.

نقشینه بیان کرد: طی 2 روز آینده دریای خزر و خلیج‌فارس مواج و طوفانی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس