کد خبر 29211
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۲

وزير امور خارجه کشورمان در واکنش به خبر استعفاي حسني مبارک ديکتاتور مصر گفت: اين پيروزي را به ملت بزرگ مصر تبريک مي گوييم و خود را در شادماني آنها شريک مي دانيم.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، علي اکبر صالحي وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران در واکنش به خبر استعفاي حسني مبارک گفت: اين پيروزي را به ملت بزرگ مصر تبريک مي گوييم و خود را در شادماني آنها شريک مي دانيم.

علي اکبر صالحي اضافه کرد:مردم عزير کشورمان امروز با حضور ميليوني خود ضمن تجليل از انقلاب شکوهمند اسلامي در سراسر ايران، همراهي و حمايت يکپارچه خود را از حرکت شجاعانه و عدالتخواهانه مردم تاريخ ساز مصر اعلام داشتند.

وزير امور خارجه کشورمان ابراز اميدواري کرد :موج مردمي غرور آفرين در کشور مصر با ايستادگي و عزم و اراده استوار پيروزيهاي خود را تکميل کند و با موفقيت و سربلندي به همه خواسته هاي به حق خود دست يابد.

صالحي گفت:انتظار ميرود ارتش مصر که سابقه درخشاني در مبارزه با ظلم و تعدي رژيم صهيونيستي داشته است در اين مقطع حساس نقش تاريخي خود را با همراهي، حمايت و اجابت خواسته هاي ملت بزرگ خود براي تحقق همه اهداف پيش رو ايفا کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس