کد خبر 271617
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۹

حسن رحیم‌پور ازغدی گفت: من در دانشگاه‌های 3 قاره دنیا شاهد این موضوع بودم که دانشگاه‌های جهان اسلام چشم به راه مباحث حوزه‌ها و دانشگاه‌های ما هستند.

به گزارش گروه فرهنگی مشرق به نقل از فارس، حسن رحیم‌پورازغدی استاد حوزه و دانشگاه در کنگره سراسری مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دبیران هم‌اندیشی سراسر کشور که به مناسبت هفته وحدت حوزه و دانشگاه در سالن علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: در بحث مردم‌سالاری و اقتصاد عده‌ای وجود داشتند که می‌گفتند پسوند دینی به این جملات نمی‌چسبد. آنچنان که امروز اعتقاد دارند علم در کنار دین نمی‌تواند قرار بگیرد و در اوایل انقلاب هم می‌گفتند که مفاهیمی مثل جمهوریت و انتخابات ذاتاً مفاهیمی سکولار است و اعتقاد داشتند که امام(ره) در انقلاب اسلامی دچار مشکل خواهد شد که حال پس از گذشت چندین سال به اشتباه خود پی برده‌اند. زیرا ما دین را در کنار علم و اقتصاد و مردم‌سالاری قرار دادیم و از نتیجه آن بهره‌مند شدیم.

رحیم‌پورازغدی اضافه کرد: در حوزه اخلاق  چیزی را که می‌بینیم این است که طرفداران اخلاق سکولار در بین بچه مذهبی‌های ما رشد کرده‌اند و به نظر می‌رسد حوزه و دانشگاه باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشد.

وی در این جلسه اظهار داشت: در جهان اسلام در مبحث دینداری و مذهب اتفاقات عجیبی در حال شکل‌گیری است و کاملاً تئوریزه شده‌اند که دانشگاه و حوزه در این مورد هم باید نگاه ویژه‌ای داشته باشد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: دانشگاهیان و حوزویان که به مکتب امام خمینی(ره) معتقدند باید در رابطه با جریان‌های افراطی و جریان‌هایی که قصد صدمه زدن به دین را دارند و مذهب‌های نوظهور تدبیری اتخاذ نمایند و به این جریان‌ها نیز توجه کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با توجه به اینکه هم‌اکنون مرز بین مذهب و لامذهبی مشخص نیست، افزود: حوزه و دانشگاه باید در این مسئله هم اندیشه کنند و راه‌های مناسب را برای ایجاد مرز مشخص در میان مذهب و لامذهبی پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: باید دانشگاه و حوزه در جهان اسلام تأثیرگذار باشند آنچنان که در گذشته تأثیرات خود را در جهان اسلام داشته‌اند.

ازغدی ادامه داد: دشمنان اسلام در حال تلاش برای تفرقه میان مسلمانان هستند و با ایجاد جنگ‌های فرقه‌ای و جنگ‌های شیعه و سنی قصد ضربه زدن به اسلام را دارند که می‌طلبد حوزه و دانشگاه به این موضوع حساسیت نشان دهد.

حسن رحیم‌پور ازغدی در خاتمه اضافه کرد: پیام اصلی ما به جهان باید این باشد که اسلام یک حکومت دائمی و دائماً نوشونده با متدی روشن پایه‌ریزی شود و دانشگاهیان در کنار حوزویان باید برای ایجاد چنین حکومتی اسلامی تلاش کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس