کد خبر 264489
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۷

وزیر امور خارجه کشورمان در جمع خبرنگارن اعزامی به ژنو درباره نتیجه و پیش بینی از مذاکرات پیش رو گفت مذاکرات انجام خواهد شد و نتیجه آن با خداست.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، وزیر امور خارجه کشورمان در جمع خبرنگاران درباره نتیجه و پیش بینی از مذاکرات پیش رو گفت مذاکرات انجام خواهد شد و نتیجه آن با خداست.

تیم مذاکرات هسته ای کشورمان امروز ابتدا برای دیدار ظریف و همتای ایتالیایی خود به رم خواهد رفت و از آنجا راهی ژنو می شود تا از فردا صبح دور سوم مذاکرات را کلید بزند.

ظریف، ریاست تیم مذاکره کننده ایران را به‌عهده دارد و سید عباس عراقچی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی، مجید تخت‌روانچی معاون اروپا و آمریکا، حمید بعیدی‌نژاد مدیرکل امور اقتصادی و تخصصی بین‌المللی وزارت خارجه، داود محمدنیا مشاور حقوقی وزیر امور خارجه و محمد امیری از سازمان انرژی اتمی تیم پنج‌نفره ایران هستند که در این سفر وزیر امور خارجه را همراهی می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    0 0
    نتیجه کار اب خداست یا با کدخدا ؟
  • ۱۲:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    0 0
    خدا به همرات مرد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس