کد خبر 264338
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۹

وزیر ورزش و جوانان گفت: بنایی بر تغییر در معاونان و مدیران فعلی وزارتخانه ندارم.

 به گزارش مشرق به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، محمد گودرزی با تاکید بر کارآمدی بدنه مدیریتی حاضر در وزارت ورزش و جوانان گفت: بنده بنایی بر تغییر در معاونان و مدیران فعلی وزارتخانه ندارم و ایمان دارم با کمک همین مجموعه کوشا و دلسوز می‌توانیم به اهداف و برنامه‌های از پیش طراحی شده، دست پیدا کنیم. در همین راستا از تمام همکاران وزارتخانه می‌خواهم با قدرت به کار خود ادامه دهند.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به زمان از دست رفته از همه کارشناسان و متخصصان دو حوزه ورزش و جوانان و همین‌طور اصحاب رسانه دعوت کرد این مجموعه را در مسیر دشوار و پر مسئولیتی که پیش رو دارد، یاری دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۱:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    0 0
    بابا اینا معاونین را قبلا انتخاب کردن دکتر احمدی معاون فرهنگی . عزیزی خادم معاون پارلمانی . باقر زاده یا فایقی معاون ورزشی . پروانه نظر علی معاون بانوان کیو مرث هاشمی اداری و مالی و علی جوادی مدیر کل روابط عمومی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس