پدر حدودا ۵۰ساله عروس خانم کارگر فصلی است و این روزها شرایط سختی را برای امرار معاش خود، همسر و سه فرزندش(یک دختر۱۹ساله و دو پسر ۱۴ و ۸ساله) سپری می کند.
از وضعیت زندگی بسیار ساده شان در یکی از محلات صالح آباد اسلامشهر به خوبی مشخص است که صورت خود را با سیلی سرخ نگه داشته اند.
دختر بزرگ خانواده حدود یک سال است عقد کرده و حتی داماد-که خود کارگر ساده یک کارگاه یخچال سازی است- دوماهی هست که خانه کوچکی اجاره کرده وقصد بردن همسرش را دارد اما هنوز نتوانستند وسیله ای برای دختر تهیه کنند چون پدر بیکارست و اگر کاری هم پیدا شود کفاف خرج خورد وخوراک چند روز خانواده است.
مخاطبان محترم گروه فرهنگی مشرق می توانند مقالات، اشعار، مطالب طنز، تصاویر و هر آن چیزی که در قالب فرهنگ و هنر جای می گیرد را به آدرس culture@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود.