به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، کریم انصاریفرد در آغاز تمرین عصر امروز تیم ملی فوتبال در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: بعد از لغو چند اردو اردوی جدیدی آغاز شده و ما برای هدف آمادگی برای حضور در مقدماتی جام ملتهای آسیا در اینجا هستیم. دست به دست هم دادهایم تا به شرایط خوبی برسیم.
وی در ادامه درباره وضعیت خودش نیز گفت: آمادگی خوبی دارم و فکر میکنم عملکرد مناسبی در تمرینها داشته باشم. تمام تلاشم این است که برای تیم ملی مثمرثمر ظاهر شوم.
مهاجم ملیپوش تراکتورسازی همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره عدم دعوت از بازیکنان دیگر عنوان کرد: این را باید از سرمربی تیم بپرسید، چون او به همراه دستیارانش بازیکنان را آنالیز و بهترینها را به تیم ملی دعوت کرده است.
انصاریفرد در ادامه با اشاره به اینکه تیم ملی بازی سختی برابر تایلند در پیش دارند، گفت: فکر میکنم پیش از این یک بار در مقدماتی جام ملتهای دوره قبل با تایلند بازی کردم امیدوارم امسال هم بتوانیم برابر این تیم نتیجه خوبی کسب کنیم.
مهاجم تیم ملی در ادامه خواستار حمایت مسوولان شد و افزود: ما باید حضور آبرومندانهای در جام جهانی برزیل داشته باشیم. این موضوع نیازمند حمایت همهجانبه مسوولان است.
انصاریفرد در پایان درباره جوی که در تمرین تیم ملی حاکم است نیز تصریح کرد: فعلا اولین جلسه تمرین را برگزار میکنیم اما بازیکنان پیش از این هم کنار هم بودهاند. با این حال امیدوارم جو خوبی داشته باشیم.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 1
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 0
-
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۴0 0مسئولان کار دارن. خودت یه کاریش بکن. تنهایی.