کد خبر 235545
تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶

وزارت کشور بلغارستان، تصاویر و نام دو مظنون انفجار سال گذشته در این کشور را که به کشته شدن پنج توریست اسرائیلی منجر شد، منتشر کرد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، به نقل از شبکه خبری راشا تودی، در حمله سال گذشته در بلغارستان، پنج توریست اسرائیلی و یک راننده اتوبوس کشته شد و ده‌ها تن دیگر نیز زخمی شدند.

یکی از این مظنونان به نام "میلاد فرح" معروف به "حسین حسین"، یک شهروند استرالیا معرفی شده که متولد سال 1980 است. مظنون دوم با نام "حسین الحاج حسن" یک شهروند کانادایی است که متولد 1988 است.

سه هفته پیش از حمله 18 ژوئیه 2012 در بلغارستان دو مظنون نام برده شده در شهرهای مختلف بلغارستان دیده شدند. مظنون سوم که عامل انتحاری بود و کشته شد، هنوز شناسایی نشده است.

وزیر کشور بلغارستان عنوان داشت که این وزارتخانه به تازگی اطلاعاتی را از شرکای بین‌المللی خود دریافت کرده است.

دولت رژیم صهیونیستی در واکنش به این حمله که آن را "اقدام تروریستی اعضای حزب‌الله" می‌داند خواستار درج نام حزب‌الله در لیست گروه‌های تروریستی اتحادیه اروپا شد که اخیرا این اتحادیه با این تصمیم موافقت کرد. این تصمیم با واکنش شدید حزب‌الله روبرو شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۶:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۴
    0 0
    خود اسرائیل عواملش با پاسپورت اورپایی میرن فرماندهان حزب ا... رو در امارات ترور میکنن اشکالی نداره؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس