کد خبر 230561
تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۸

روز گذشته به دنبال درگیری ارتش مصر و هواداران محمد مرسی نزدیک به 50 نفر از هواداران رییس جمهور سابق مصر جان خود را از دست دادند.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سلماني ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۸
    0 0
    مصر، ميدان بازي دهي آمريكا و صهيونيسم بود و دلارهاي نفتي تا ملت هاي اسلامي را از اسلام گرايي نا اميد كند همان هايي كه آقا از آنها برحذرداشت؛ اين وسط عين خنده بازار يك تنفس هم به اسرائيلي كه نفساتش! به شماره افتاده بود بدهند. همه چيز نامردانه عليه اسلام بود نه مرسي و سلفي ها هم اين وسط باز در خدمت اسلام تاپ!! آمريكايي بودند! متاسفانه كلاه بزرگي بر سر ملت مصر رفت كه مي توانست فرصت احياي اسلام گرايي باشد. از اول معلوم بود مرسي را كه در هيچ جا اثري درخشان جر زبان چرب و نرم نداشت را براي چه بزرگ كردند. بزرگ شد كه صداي شكستنش بزرگ تر باشد... متاسفانه دولت ما هم متوجه پيام هاي رهبري نشدند و در رفتار با مصر كمي زياده روي كردند. اگر در حسب ظاهر هم اتفاقات مهمي افتاده بود آقا رابطه سياسي را حداقل در حد اندك برقرار مي فرمودند. اين شعبده من را ياد كار يهوديان صدر اسلام مي اندازد كه قرار شد براي شكستن اسلام صبح ايمان بياورند و عصر مرتد شوند!! اين اجساد مظلوم، بلاتشبيه مرا ياد 6000 نيروي ذبح شده ي مختار انداخت. مرسي خطاكار كجا و مختار امام سجاد(ع) اما در مثل مناقشه نيست كمي مقاومت از هه طرف بيشتر پيش مي آمد اين قصابي بدن ها و عقيده ها پيش نمي آمد.
  • شیعه ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۸
    0 0
    منکه خداییش خوشحال شدم که ارتش مصر این اخوانی ها وسلفی هارو کشت.خون شهیدحسن شحاته دامن نجس محمد مرسی رو گرفت.مرگ بر وهابی و دوستانش
  • ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۸
    0 0
    من مثبت دادم.....ولی خداییش با صدای بلند فکر کردی ها!
  • ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۸
    0 0
    از اختلاف و كينه استغفار كنيم شيعه و سني برادر هستيم هدف اسرائيل همين ادبيات دوستمان به نام شيعه است؛ تاريخ را بخوانيد و بين اخواني ها و سلفي ها و وهابي ها تمايز قائل شويد. باتشكر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس