سردار نقدي: نظام جهاني استکبار اکنون با 140 شبکه راديويي و تلويزيوني مخرب عليه ملت ما لوله‌هاي توپخانه تهاجميشان را باز کرده‌اند.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومي بسيج مستضعفين، سردار محمدرضا نقدي در هم انديشي با فرماندهان پايگاه‌هاي بسج سپاه استان خوزستان با بيان اين مطلب که انقلاب اسلامي ايران دنيا را تکان داده گفت: انقلاب بزرگي که در ايران روي داد، امروز با سرعت در حال پيشروي است و اين باعث شده تا محبوبيت و فکرش عالم گير شود و پرچم و نمادهاي آن در اقصي نقاط جهان به حال اهتزاز درآيد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين در بخش ديگري از سخنان خود با انتقاد از عدم انعکاس تمام زواياي فعاليت مسلمانان در اقصي نقاط جهان توسط رسانه‌ها، تصريح کرد: پايگاه‌ها هسته‌هاي اصلي بسيج هستند بنابراين اگر پايگاه‌ها فعال باشند حتي اگر ساير رده‌هاي بسيج هم نباشند، درخواست‌هاي رهبر معظم انقلاب بر زمين نخواهد ماند يعني بسيج استمرار دارد اما در عکس اين موضوع، بسيج ادامه نخواهد داشت پس بايد به پايگاه‌هاي بسيج اهميت بدهيم البته افرادي که در پايگاه‌ها هستند نيز بايد قدر خودشان را بدانند.

وي مسئوليت اصلي پايگاه‌ها را يارگيري براي انقلاب اعلام کرد و افزود: از نظر ما هر پايگاهي که بتواند افراد بيشتري را جذب کند، پايگاه در اجراي برنامه‌هاي محوله موفق عمل نموده است. در اين رابطه بايد برنامه‌ها به گونه‌اي باشد که سطح دانش و معلومات بسيجيان پايگاه هر روز ارتقاء يابد و اين انتظاري است که از فرماندهان پايگاه‌هاي بسيج و بسيجيان داريم.

وي ادامه داد: از سوي ديگر بايد به عنوان مجموعه‌اي اسلامي و انساني، با نگاه به اطراف پايگاه‌هاي بسيج، افراد نيازمند را دستگيري کرد، اين عمل موجب مي‌شود تا انسان از خود خواهي به سمت خداخواهي برود.

وي به بخش ديگري از فعاليت‌هاي پايگاه‌هاي بسيج اشاره و بيان کرد: داشتن چشم اندازي مختص به خود، سرکشي به خانواده شهدا، اجراي برنامه‌هاي ورزشي و انجام امر به معروف و نهي از منکر به معناي ايجابي آن از مهمترين فعاليت‌هاي پايگاه‌هاي بسيج جهت نيرويابي و کادرسازي براي انقلاب است.

 

نظام آموزشي ما توسط ديگران مهندسي شده است

سردار محمدرضا نقدي همچنين در نشست «تعامل و همفکري با دانشوران بسيح علمي خوزستان» گفت: امروز مجموعه علمي کشور ما جوابگوي مشکلات نيست زيرا نظام آموزشي توسط ديگران مهندسي شده و ما فقط در حال اجراي آن هستيم، به عبارت ديگر اين قطعه‌اي از پازل بزرگ مشکلات کشورهاي استکباري جهت رفع مشکلات خودشان است.

نقدي گفت: امروز مشکلات زيادي در جامعه داريم که رفع آنها نيازمند تعامل و همفکري دانشوران بسيجي کشور است، به عنوان مثال نفتي که در اين استان بصورت خام استخراج و صادر مي‌شود اگر بهره‌وري صحيحي روي آن انجام دهيم، مي‌توانيم آن را به 500 برابر قيمت فروش نفت خام صادر کنيم.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينکه اساساً علم براي اين است که حقيقت جديدي را کشف کند، اظهار کرد: بايد دانش آموزان را به سمت پيشرفت اقتصاد کشور سوق داد و اين همان اولين گام پيشرفت و توسعه است.

وي با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص رسيدن به قطب علمي منطقه، خاطرنشان کرد: همه چيز در کشور ما جهت تحقق خواسته‌هاي رهبري در خصوص تبديل شدن کشورمان به قدرت اول علمي منطقه آماده است به همين علت توجيهي براي کم کاري نداريم.

سردار نقدي سپس با اشاره به اينکه بايد در عرصه علم و فناوري پيش قراول باشيم، اظهار داشت: فعاليت بسيج در عرصه علم و فناوري همانند فعاليت وزارت علوم نيست به اين معنا که بسيج مراکز تحقيقاتي و آزمايشگاهي متعددي را همانند وزارت علوم نمي‌تواند ايجاد و اداره کند. از اين رو نقش بسيج بيشتر ايجاد انگيزه جهت سوق دادن بسيجيان به سمت گام نهادن در جهاد علمي است.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين در ادامه افزود: از آنجايي که ما حدود 300 هزار فرهنگي بسيجي داريم، اين عزيزان مي‌توانند با تغيير الگوي تدريس از غربي به اسلامي، دشمن شناسي را به دانش آموزان بياموزند زيرا دانش آموز وقتي از محيط مدرسه خارج و وارد جامعه مي‌شود، در شناخت دشمن دچار سردرگمي است.

 

140 شبکه راديويي و تلويزيوني آتش خود را روي مردم ما متمرکز کرده‌اند

رييس سازمان بسيج مستضعفين همچنين در جمع نخبگان فرهنگي و تبليغي استان خوزستان که با حضور آيت‌الله جزايري نماينده ولي فقيه و امام جمعه اين استان برگزار شد، گفت: نظام جهاني استکبار به گونه‌اي برنامه‌هاي خود را پيش مي‌برد که اکنون با 140 شبکه راديويي و تلويزيوني به علاوه هزاران پايگاه اطلاع رساني مخرب عليه ملت ما لوله‌هاي توپخانه تهاجمي‌يشان را باز کرده‌اند و از اين طريق آتش سنگيني را بر سر مردم ما مي‌ريزند.

وي با اشاره به اينکه استان خوزستان براي معرفي و انتقال ارزش‌هاي انقلاب به ديگر کشورها، به جهت آنکه از يک همزباني با جهان اسلام برخوردار است، مي‌تواند محتويات اسلامي را، منتقل کند. از سوي ديگر به دليل آنکه ذخاير نفتي و راه‌هاي استراتژيک متعددي در اين منطقه از جغرافياي کشور ما وجود دارد، آسيب‌پذيرترين منطقه محسوب مي‌شود. بنابراين از لحاظ فرصت و تهديد در خط مقدم عرصه فرهنگي قرار دارد.

نقدي افزود: در جريان پاسداري از ارزش‌هاي انقلاب اسلامي مشخص شده که رويکرد ما جهاد فرهنگي است. از اين رو اگر بتوانيم برنامه منسجمي را ارائه کنيم مي‌توان به برنامه‌ها سمت و شتاب بيشتري داد زيرا اساسي‌ترين مشکل ما موازي کاري و تکراري بودن فعاليت‌ها است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس