کد خبر 226944
تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰

یکی از معضل های جدی دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور کمبود شدید جسد برای سالن تشریح در راستای آموزش دانشجویان رشته پزشکی است به گونه ای که در چهار سال گذشته حتی یک جسد برای استان بوشهر ارسال نشده است.

به گزارش سرویس فرهنگی مشرق، یک منبع آگاه از اهداء جسد یکی از روسای دانشگاه های استان بوشهر پس از فوتش به اطاق تشریح دانشگاه علوم پزشکی خبر داد.
 
وی که خواست نامش فاش نشود اظهار کرد: دکتر حیدری رئیس کنونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در یک اقدام خیرخواهانه برای آموزش دانشجویان پزشکی در یک مجمع علمی عنوان کرده است که جسدش را پس از فوت در اختیار سالن تشریح این دانشگاه قرار دهند.
 
این منبع آگاه تصریح کرد: به گفته دکتر حیدری تمام سفارشات در این زمینه به خانواده اش اعلام شده است.
 
گفتنی است یکی از معضل های جدی دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور کمبود شدید جسد برای سالن تشریح در راستای آموزش دانشجویان رشته پزشکی است به گونه ای که در چهار سال گذشته حتی یک جسد برای استان بوشهر ارسال نشده است.
 
این شرایط سبب شده که جسدهایی که قبلا برای تشریح در دانشگاه علوم پزشکی استفاده می شد بدلیل تشریح های متعدد دیگر قابل بازیابی نباشد و روند آموزش در این زمینه برای دانشجویان را مختل کند.

منبع:سایت سوک

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • بهداد ۰۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۲
    0 0
    سلام من خودم با این آقا صحبت کردم رییس دانشکاه نیست یکی از اساتید دانشکاه علوم پزشکی بوشهر است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس