کد خبر 21995
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۳

در حالي که اين روزها بحث انتصاب و برکناري در دولت داغ شده است، در اقدامي عجيب؛ يک رسانه دولتي، به واسطه يک خبر جعلي، براي لحظاتي خبر برکناري مدير ارشد خود را منتشر کرد!

به گزارش مشرق به نقل از جهان، ماجرا از اين قرار بوده است:

ظاهراً "صداي آمريکا" در يکي از بخش‌هاي خبري خود عنوان مي‌کند که به دنبال برکناري "رامين" از معاونت مطبوعاتي، جواد شمقدري نيز از سمت خود برکنار شده است!

نکته جالب ماجرا چيست؟
به دنبال انتشار اين خبر کذب از صداي آمريکا، هيچ رسانه‌اي در داخل و خارج کشور به آن توجه نمي‌کند به جز رسانه منتسب به شمقدري! (که بخش عمده‌اي از بودجه خود را از معاونت سينمايي دريافت مي‌کند.)

خبر چگونه منتشر شد؟
اما نکته ديگر اينکه نحوه تنظيم خبر و انتشار آن نيز کمي عجيب بود. اين خبرگزاري "تيتر" خبري را که خود مي‌دانسته از اساس کذب است اين‌گونه منتشر مي‌کند: "جواد شمقدري برکنار شد."

و عجيب‌تر اينکه اين خبر را به نقل از خود براي اهالي سينما به صورت پيامک ارسال مي‌کند!

اما انتشار اين‌گونه خبر به نقل از يک رسانه ضد انقلاب توسط رسانه دولتي، تا جايي پيش رفت که باعث واکنش مدير روابط عمومي معاونت سينمايي نسبت به اين اقدام خبرگزاري شد.

ديبايي کنار تکذيب اين شايعه از تيتر نامناسب اين خبرگزاري انتقاد کرد؛ تيتري که البته چند ساعت بعد به اين صورت اصلاح شد: «پروژه جديد Voa کليد خورد؛ جواد شمقدري برکنار شود.»

واکنش ساير همکاران شمقدري چه بود؟
بابک خانيان مشاور اجرايي شمقدري در گفت‌و‌گو با فارس ضمن تکذيب اين شايعه گفت: «اين خبر شايعه‌اي بيش نيست و اشتباهي است که پيرو خبر حاشيه‌ساز صداي آمريکا صورت گرفته است.»

اما ذکر چند نکته:
انتشار اخبار دست اول از سوي هر رسانه‌اي جزو نقاط قوت آن به شمار مي‌رود؛ اما منصفانه نيست که بودجه بيت‌المال، صرف رسانه‌اي شود که به منظور افزايش کاربران خود، ضمن انتشار خبر کذب درباره مديران نظام، اخبار دروغ رسانه‌هاي ضد انقلاب را به صورت گسترده (سايت و پيامک) پوشش دهند و به آن شکل رسمي دهند!

شايد کمي عجيب و غريب باشد که رسانه‌اي که وظيفه آن انتشار اخبار حوزه سينماست و نام بزرگي را هم با خود به يدک مي‌کشد، به دور از چشم کساني که هزينه آن را مي‌پردازند، اين‌گونه براي خود معاونت سينمايي حاشيه‌سازي کنند! آن هم در شرايطي که اين معاونت در صدد برگزاري جشن بزرگ سينماي فجر است.

آيا بهتر نيست بودجه مضاعف معاونت سينمايي در اموري ديگر صرف مي‌شد تا شايد حال سينماي ايران بهتر مي‌شد!؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس