
** اول از همه نگاهی کلی به آشپزخانه داشته باشید و لیستی از موادی تهیه کنید که خرده خرده مانده اند و چند وقتی است از آن ها استفاده نمیکنیدتهیه نمایید. این مواد تنها آشپزخانه را تنگ کرده اند و آن را نامرتب نشان می دهند. این مسئله برای مواد درون یخچال و فریزر نیز صدق می کند. شما همه مواد را با استفاده از قدرت آشپزی به چند وعده شام متفاوت تبدیل کنید.
** تمام وسایلی که در قفسه های مختلف دارید بیرون بریزید و به سه قسمت تقسیم کنید. قسمت اول مربوط به وسیله هایی است که بیش از 6 ماه از آن ها استفاده نکرده پس نیاز خاصی به آن ها ندارید. قسمت دوم مواد غذایی هستند که باید بار دیگر به قفسه ها بر گردند و در بخش آخر نیز ظروفی هستند که باید در محلی مناسب قرار بگیرند این ظروف کمتر استفاده می شوند.
** بعد از خالی کردن همه وسایل از کابینت و قفسه ها به یاد داشته باشید که بهتر است ابتدا با استفاده از اسفنج و کف کاملا قفسه ها را تمیز کنید. همچنین استفاده از یک تکه پارچه درون قفسه ها می تواند از جمع شدن گرد وخاک نیز جلوگیری کند.
** برای یخچال نیز بهتر است همین کار دسته بندی را انجام دهید. غذاهایی که نزدیک به فاسد شدن است در دسته اول قرار دهید تا زودتر مصرف شوند. خوراکی هایی که هنوز زمان دارند و کمتر از آن ها استفاده می کنید در دسته سوم ولی برای دسته آخر نیز می توانید خرده مواد غذایی که مانده است را جمع اوری کنید تا زودتر خورده و تمام شوند.