کد خبر 20179
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۲

اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران از اقدام نيکوکارانه شيباني عضو کميسيون برنامه و بودجه شورا با اهداي يک جلد کتاب نفيس تجليل کردند.

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، شيباني حقوق دريافتي خود را از ابتداي دوره دوم شورا از سال 82 تاکنون به مبلغ 100 ميليون تومان براي خريد تجهيزات بيمارستان حضرت زينب (‌س)‌تخصيص داد.

چمران رئيس شوراي شهر در جلسه امروز شورا در اين خصوص گفت: شيباني از ابتداي دور دوم شورا تاکنون هيچ حقوقي از شورا دريافت نمي کرده است، و با توجه به اينکه بودجه زيادي براي خريد تجهيزات و امکانات بيمارستان حضرت زينب لازم بود، شيباني اين حقوق چند ساله را که حسابداري شورا حساب کرده بود به اين بيمارستان تخصيص داد.

بيادي نائب رئيس شورا هم درباره شيباني گفت: شيباني از اول انقلاب تاکنون هيچ حقوقي از دستگاههاي دولتي در دوره مسئوليتش دريافت نکرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس