کد خبر 200957
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۱

سامان گوران بازیگر سریال‌های طنز صداوسیما امروز در محل برگزاری تمرین تیم فوتبال راه‌آهن حضور یافت و با علی دایی سرمربی این تیم آشتی کرد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، سامان گوران که در برخی از برنامه‌های طنز تلویزیون و برنامه‌های تفریحی دیگر به تقلید صدای و حرکات علی دایی می‌‎پرداخت، چندی پیش به شدت مورد انتقاد سرمربی تیم راه‌آهن و دلخوری این مربی قرار گرفته بود.

برپایه این گزارش، این بازیگر که در مصاحبه‌های اخیر اعلام کرده بود کدورتی با علی دایی ندارد، با حضور در محل تمرینات این تیم با سرمربی راه‌آهن آشتی کرد.

از سوی دیگر کارشناس فدراسیون فوتبال به همراه مدیران باشگاه راه‌آهن امروز سه‌شنبه از استادیوم اختصاصی باشگاه بازدید کرد و آخرین تحولات مربوط به آن را مورد بررسی قرار داد.

در این بازدید کاظم امانی قائم مقام باشگاه، رستم زندی معاون اجرایی باشگاه و علی عابدینی مدیر اداری و پشتیبانی باشگاه به همراه سهیل مهدی کارشناس فدراسیون فوتبال حضور داشتند و در جلسه‌ای با پیمانکار این استادیوم، درباره تکمیل و استانداردسازی آن بحث و تبادل نظر کردند.

استادیوم سورینت طبق وعده پیمانکار آن در کمتر از دو ماه دیگر تحویل باشگاه راه‌آهن می‌شود و این باشگاه قصد دارد تمام جزییات را در تکمیل و استانداردسازی آن رعایت کند. به همین دلیل کارشناس فدراسیون فوتبال در امور استانداردسازی باشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها نیز در این جلسات حضور دارد تا این استادیوم به بهترین شکل ممکن تجهیز شود.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس