کد خبر 1830676
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۰
پایان تلخ یک نزاع خانوادگی در دورود

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان از مرگ یک نفر در پی یک نزاع خانوادگی در شهرستان دورود خبر داد.

به گزارش مشرق، در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره درگیری خانوادگی در یکی از روستاهای توابع شهرستان دورود، بلافاصله عوامل انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

بر اساس بررسی‌های میدانی، این درگیری که میان سه برادر و داماد خانواده بر سر اختلافات ملکی و ارث رخ‌داده بود، به تیراندازی منجر شد، متأسفانه در این حادثه، یکی از طرفین درگیری از ناحیه دست مجروح و تیراندازی ناشی از این نزاع، منجر به مجروحیت شدید یکی از همسایگان که فردی بی‌طرف بود و در تعاقب فوت وی شد.

قاتل که پس از ارتکاب قتل از محل متواری شده بود، با اشراف اطلاعاتی و اقدام ضربتی مأموران انتظامی شهرستان دورود، کمتر از یک ساعت در یک عملیات غافلگیرانه به همراه سلاح شکاری به‌کاررفته دستگیر شد.

در این عملیات، سایر مشارکت‌کنندگان در این نزاع نیز بازداشت شدند. متهم در تحقیقات اولیه به جرم خود اعتراف و انگیزه اصلی را اختلافات خانوادگی و ملکی عنوان کرد، متهمان به همراه پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • طبلا IR ۰۲:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۵
    1 0
    روستای ماخوب نسیت یک مهمان شیعه داشته باشی،بعد آقایان روستای دهاتی داخل خانه طلسم میکنند
    • IR ۰۷:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۵
      2 0
      وات؟
  • IR ۰۴:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۵
    2 0
    مراجع قضایی برای هر دعوی حقیقی یا حقوقی چنان مردم را در باتلاق زمان گیر انداخته اند که نگو و نپرس
    • IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۵
      0 0
      دقیقا
  • IR ۰۴:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۵
    0 0
    نمره مبارزه با فساد اقتصادی قوه قضاییه صفر
  • IR ۰۴:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۵
    1 0
    دادگاه رفتن تنها وقت تلف کردن و به نتیجه نرسیدن شده است .
    • FR ۰۶:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۵
      0 0
      این درگیری‌ها بر اساس سنت‌های قبیله‌ای به عنوان ساز و کار حل بسیاری از جزئی ترین اختلافات در برخی مناطق هنوز جریان دارند. نوعی تعارض سنت و مدرنیته است. اینها ساز و کار و فرهنگِ خودشان را به قوانین و ساز و کارهای مدرن ترجیح می‌دهند.
    • IR ۰۶:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۵
      0 0
      با کشتن به نتیجه می رسند؟
  • IR ۱۶:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۵
    0 0
    حالا همه ارثیه ای که سرش دعوا می کردند رو باید بدهند پای دیه تازه اگر قبول کنند
  • رضا IR ۱۶:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۵
    0 0
    دوستانه حلش می کردند حالا بدتر شد تا کی توحش سر مال دنیا
  • ناشناس IR ۲۰:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۵
    0 0
    این پیام به چه زبانی نوشته شده؟!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس