به گزارش مشرق، کانال تلگرامی جهان بین اظهارات پاتریک هنینگسن، تحلیلگر و خبرنگار بین‌المللی را منتشر کرد که معتقد است:

میلیون‌ها ایرانی زیر گرمای شدید تابستان به خیابان‌های پایتخت آمدند و هیچ مانعی نتوانست جلوی حضور گسترده آن‌ها را برای ادای احترام و اقامه نماز بر پیکر رهبر شهیدشان بگیرد.

این لحظه تاریخی، عبور پیکر رهبر شهید و اعضای خانواده‌اش از بخش مرکزی خیابان آزادی به سمت میدان آزادی را نشان می‌دهد.

آیت‌الله سید علی خامنه‌ای به‌طور انکارناپذیری، یک رهبر بسیار محبوب و از نظر ژئوپلیتیکی بسیار تأثیرگذار در جهان بود.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • US ۱۲:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    0 0
    این از عشق حسین (ع) است. جد پدری رهبر شهید با پنج واسطه به یکی از نوادگان امام سجاد (ع) می‌رسد. پدر رهبر شهید نیز آیت‌الله سید جواد خامنه‌ای نام داشت که از علمای بنام و مدرسین حوزه علمیه مشهد به شمار می‌رفت.جد مادری رهبر شهید به امام جعفر صادق (ع) می رسد.
  • IR ۱۹:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۷
    0 0
    من خودم در تهران بودم متأسفانه تشییع خیلی بی رمق و خلوت برگزار شد. حزب‌اللهی نباید خودش رو گول بزنه باید ببینه کجای کار ایراد داره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس