با آغاز فصل گرما؛ آب آشامیدنی در غزه پیدا نمی‌شود

مرکز حقوق بشر نوار غزه نسبت به تشدید بحران انسانی در این باریکه با آغاز فصل گرما و نبود آب آشامیدنی برای ۲ میلیون فلسطینی هشدار داد.

به گزارش مشرق به نقل از المیادین، مرکز حقوق بشر نوار غزه هشدار داد که سیستم آبرسانی در این باریکه تقریبا فروپاشیده است و رژیم صهیونیستی از تشنگی به عنوان یک سلاح علیه غیرنظامیان استفاده می کند.

این مرکز اضافه کرد: حملات اسرائیل علیه نوار غزه ادامه دارد و زیر ساخت ها در این باریکه از بین رفته است. سوخت و تجهیزات لازم برای بازسازی سیستم فاضلاب و مراکز آبرسانی به نوار غزه وارد نمی شود.

مرکز حقوق بشر نوار غزه تاکید کرد: با آغاز فصل تابستان بیش از ۲ میلیون فلسطینی در شرایط فاجعه باری قرار دارند چرا که گرمای هوا نیز در داخل چادرها و مراکز نگه داری آوارگان به بیش از چهل درجه می رسد و صدها هزار خانواده فلسطینی کمترین میزان از آب آشامیدنی را نیز در اختیار ندارند. این بحران انسانی نتیجه سیاست های اسرائیل علیه زیر ساخت های نوار غزه است. بیش از ۸۰ درصد از شبکه های آبرسانی و فاضلاب در این باریکه هدف قرار گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۹:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
    0 0
    خدااااااااا نیروهای غیبی خودت رو علیه نیروهای اهریمنی صهیونی نازل کن. غزه رو خودت باید نجات بدی.
  • IR ۱۱:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
    0 0
    هولوکاست را صهیون ها دارند اجرا می‌کنند
  • IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
    0 0
    در وجود نتانیاهو ذره ای نور الهی نیست ، نه رسم مردانگی و جوانمردی، نه شعور و درک، نه آزادگی، نه انسانیت و نه حتی ذره ای خداترسی اخلاقیات و پایبندی دینی و مذهبی ، ذره ای از هیچ نوع خوبی در این موجود پلید مسخ شده وجود نداره ، خدا مرگش بده الهی
  • IR ۱۵:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
    0 0
    در پستی و دنائت نتانیاهو همین بس که رهرو راه جانوران لئیم خوار پستی چون حرمله و یزید شده که براحتی تمام کودک میکشتند و با مکر و با جبر آب شرب را بر بیگناهان میبستند ،تنها با این تفاوت که حرمله کثیف یک نوزاد بیگناه معصوم رو کشت و مورد لعنت میلیونها انسان قرار گرفت، ولی نتانیاهو پست فطرت له جرات شاید تا الان هزاران هزار نوزاد رو کشته و نسل های بسیاری رو بخاطر ذات پلید و خودخواهی خودش کشته و نابود کرده
  • IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
    0 0
    طفل معصوم های بیگناه هرچه نفرین و لعنت ابدی بر نتانیاهو بیشرم عوضی باد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس