پیام رئیس مجلس به رهبر انقلاب؛ اوامر حضرتعالی را نصب‌العین خود قرار می‌دهیم

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: ما اوامر حضرتعالی را نصب‌العین خود قرار می‌دهیم و اجازه نخواهیم داد طرف مقابل با بدعهدی و زورگویی حق مردم ایران و جبهه مقاومت را مخدوش کند.

به گزارش مشرق، محمد باقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری درباره تفاهم ایران و آمریکا، پیامی به شرح زیر صادر کرد.

محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی

حضرت آیت الله سیدمجتبی خامنه‌ای

با عرض سلام و تسلیت ایام شهادت سالار شهیدان

از پیام راه‌گشا و حکیمانه حضرتعالی سپاسگزاریم. این پیام نقشه‌راهی بود که بیش از گذشته روشن کرد با نهایی شدن این یادداشت تفاهم، تازه به آغاز راه سخت و پرپیچ و خمی رسیده‌ایم که باید حقوق ملت ایران و مقاومت را از دشمن بدعهد استیفا کنیم. این پیام و اعلام انتظار برای تحقق شروط تعیین شده در یادداشت تفاهم، دست ما را برای پیگیری تعهدات آمریکا پرتر کرد.

ما این اوامر حضرتعالی را نصب العین خود قرار می‌دهیم و اجازه نخواهیم داد طرف مقابل با بدعهدی و زورگویی حق مردم ایران و جبهه مقاومت را مخدوش کند.

براساس آموزه‌های مکتب حسینی و سیره امام شهیدمان، معتقدم جبهه توحیدی هرگز نمی‌تواند با جبهه باطل صلح کند و وظیفه همه ما این است که مقابل جبهه باطل بایستیم و در این مسیر، دیپلماسی را یکی از میدان‌های مبارزه برای ایستادگی می‌دانیم. تضمین ما برای تحقق این یاداشت تفاهم، نه بندهای آن، بلکه جان ماست که کف دست گرفته‌ایم و قدرت جمهوری اسلامی ایران که دشمن آمریکایی صهیونی در جنگ اخیر ضربات و قاطعیت آن را به عینه درک کرد. ما همان‌گونه که در مسیر گذشته مذاکرات نشان دادیم اهل ایستادگی برای تحقق شروط و خطوط قرمز تعیین شده و کسب منافع ملت ایران هستیم. مذاکره برای ما مسیر مبارزه برای گرفتن حقوق مردم ایران است و در این مسیر اگر دشمن به دنبال زیاده‌خواهی باشد ثابت کرده‌ایم که دست مان روی ماشه است و هیچ تردیدی در پاسخ کوبنده به دشمن که در جنگ اخیر طعم آن را چشیده، نداریم.

درپایان از اینکه نحوه ادامه مسیر پرخطر و پیچیده مذاکرات را روشن فرمودید سپاسگزارم و امیدوارم این پیام همه آحاد جامعه را در مقابل دشمن برای تحقق شروط گفته شده در تفاهم، متحد و یکپارچه کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 20
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    0 14
    خدا خودش پشت و پناهتون باشه که مشخصا به مخلوقاتش امیدی نیست
    • IR ۱۵:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
      15 0
      حتماً قبل از نظر دادن قرصات رو بخور
  • IR ۱۲:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    13 1
    جایی که نصب میکنی رو حتما حفظ کن دو روز بعد یادت نره
  • IR ۱۳:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    19 2
    الان که لبنان را دارند به شدت می زنند لااقل تنگه را ببندید تا به تفاهم عمل کنند. اگر فقط حرف بزنید که چیزی بدست نمی آید.
    • IR ۰۱:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۰
      0 0
      قربون آدم‌چیز فهم . موندم یمن کاری برا لبنان نمیکنه
    • IR ۱۳:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۰
      1 0
      بستن تنگه از باز کردن بانک های داخلی راحت تر است.
    • IR ۱۴:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۰
      0 0
      جنگ جنگ تا پیروزی
  • محسن IR ۱۳:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    17 2
    اقای قالیباف لطفا با طناب پوسیده جماعلت خائن اصلاح طلب به چاه نرو میخواهند سند این خیانت را به نام شما ثبت کنند امریکا به هیچ تعهد عمل نمیکند و یدنامی برای امضا کنندگان باقی خواهد ماند برجام ذلت بار را فراموش نکنید
    • IR ۱۹:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
      0 0
      تا ديروز اين شبهه بوجود آمده بود كه كانال به قالىباف تعلق گرفته ‼️ اما امروز شبهه تقريبا بر طرف شده ،،،
  • IR ۱۶:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    0 12
    با هدایت های حکیمانه رهبری فرزانه و محبوب ملی و مدیریت های قوی و جهادی تیم های مدیریتی زیرنظر گروه قالیباف و روشنفکران مجلس، ۳ سال فرصت طلایی داریم (تا پایان دوره ترامپ جمهوری خواه شدید افراطی درآمریکا و بعدآن آغاز ۸ساله طولانی دموکرات ها) تا اولا؛ بااین پیمان نامه جدید پایان جنگ و رفع تمام تحریمات، به منابع مالی بزرگ برای بسترسازی های وسیع و سریع رشد اقتصادی و عمرانی و اشتغال انبوه جوانان برسیم. ثانیا؛ مدیریت های کشوررا از گروه رانتخوارها و خصولتی ها و پیران ناتوان و بی کفایت به گروه جوانان باهوش و شایسته و غیور و جهادی بسپاریم. ثالثا؛ توان نظامی و تسلیحاتی مان را بصورت سری و زیرزمینی به ده برابر توان فعلی برسانیم با خریدها و ساخت های انبوه. بعد این سه سال و بشرط اجرای سه فرمان بزرگ بالا، از تمام این ضعف های گذشته مان که حاصل بی کفایتی و فساد و سستی مدیریت هایمان بوده، عبور تاریخی خواهیم کرد و به تراز اقتدار واقعی جهانی میرسیم.
  • IR ۱۷:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    18 0
    به قول رضا مارمولک،روایت هست باید کار رو درست و به موقع انجام داد نه الان،عزیز دل برادر،تازه متوجه شدی که چه کلاهی سرت رفته،تنگه باز شد،اسرائیل هم داره لبنان رو میزنه.
    • IR ۱۴:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۰
      0 0
      کار را درست و به موقع انجام دادن فقط یک درجا زدن بیش نیست، می بایست کار ( با کسر ر ) درست انجام می گرفت.
  • IR ۱۷:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    10 0
    اگر واقعا فرمایشات رهبر انقلاب نصب العین آقایان بود، این مذاکره به این شکل صورت نمی گرفت. بین ادعا تا عمل فاصله زیاد است.
  • IR ۲۰:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    11 0
    اگه به حرف رهبر هستین حمله به اسراییل رو آغاز کنید تا لبنان رو هم از دست ندادیم لبنان اشغال بشه ما هم نابودیم
  • IR ۲۲:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    8 0
    تنها راه مقابله با بدعهدی آمریکای خبیث پاسخ نظامی هست. الان که اسرائیل به لبنان حمله سنگین کرده شاید همون موقع باشه. بزن که خوب میزنی
  • IR ۲۳:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    14 0
    پس تنگه را ببندید اشتباه کردید تنگه هرمز را باز کردید
  • IR ۰۰:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۰
    1 0
    کسی راجع به ایران‌خودرو نظری ندارد تخم مرغ اومد پایین دلار و طلا ریخت خودرو بالا رفت
  • IR ۰۰:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۰
    0 0
    سلام علیکم جناب قالیباف تشکر از اینکه دستورات رهبری سوم را نصبالعین قراردادید هرکس درخط و اطاعت رهبری سوم باشد قبولش داریم خدا ناکرده نظر بد داشته باشد تار پودسش را بدهم می‌زنیم رهبری را خداوند عطا نموده قدردان نباشیم بیچاره وبدبخت میشویم
  • IR ۰۳:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۰
    5 0
    رهبری مسئول مسئولیت پذیر میخواد وقت شناس و شجاع و عاقل کسی شبیه قاسم سلیمانی
  • IR ۱۳:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۳۰
    1 0
    آقای قالیباف پنیر امروز خریدم ۲۵۰ هزار تومان حقوقم ۲۲ هزار کجا فریاد باید زد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس