سپاه پاسداران | سپاه , سردار سرلشکر محمد باقری , امیرعلی حاجی زاده , نیروی هوافضای سپاه , تحولات برنامه موشکی ایران ,

در حالی که رئیس‌جمهور سبک‌مغز آمریکا به تهدیدات نخ‌نمای خود علیه ایران ادامه می‌دهد اما به نظر می‌رسد آن که بیش از دیگران از تهدیدهای ترامپ نگران شده، رژیم صهیونیستی است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت:

ساکنان اراضی اشغالی که طعم ضربات ویرانگر ایران را در جریان جنگ ۱۲روزه چشیده‌اند همزمان با افزایش یاوه‌گویی‌های ترامپ علیه ایران، نسبت به حملات مجدد موشکی ایران وحشت‌زده شده‌اند.

تحلیلگران صهیونیست هشدار می‌دهند که ایران درس‌های مهمی از جنگ ۱۲روزه فراگرفته که در طرح‌ریزی برای جنگ بعدی به‌کار خواهد بست. آنها بر این باورند که تهران دیگر به شلیک محدود موشک‌ها بسنده نخواهد کرد، بلکه طوفان آتش هماهنگی از موشک‌های بالستیک، کروز و پهپادها را به سوی اهداف حیاتی رژیم صهیونیستی - از پایگاه‌های نظامی و مراکز فرماندهی تا نیروگاه‌های هسته‌ای دیمونا، بنادر و مراکز اقتصادی - آغاز خواهد کرد.

پایگاه خبری مشرق در همین زمینه به اظهارات برخی کارشناسان رژیم صهیونیستی پرداخته است. «آلون‌بن‌داوید»، کارشناس صهیونیست، در یادداشتی برای یکی از رسانه‌های عبری تأکید کرده است که ایران در حوزه قدرت نظامی متعارف با سرعت نگران‌کننده‌ای[تعبیر نویسنده از قدرت ایران] به تولید موشک‌های بالستیک بازگشته است. ایران امروز بیش از هزاران موشک بالستیک دارد که اسرائیل را تهدید می‌کند، همان‌طور که در آستانه جنگ گذشته داشت.

وی می‌نویسد: در طول جنگ، ایران ده‌ها لانچر را از دست داد اما با تلاش‌های گسترده خود، همچنان توانایی شلیک صدها موشک را مانند آنچه در طول جنگ تجربه کردیم، دارد. در جنگ اخیر، شاهد تغییر تاکتیک ایران در شلیک موشک‌های خود بودیم که موفق ظاهر شد. ظاهراً ایرانی‌ها درس‌های مهمی از جنگ گذشته گرفته‌اند و خود را به شکل قابل توجهی تقویت کرده‌اند. بنابراین، در کارزار بعدی، باید انتظار رگبارهای سنگین بر روی مراکز مختلف در اسرائیل را داشته باشیم.

او در ادامه افزود: رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که نتانیاهو به رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داده است که قابلیت‌های دفاعی اسرائیل هنوز برای مقاومت در برابر کارزار دیگری علیه ایران بهبود نیافته است. [اما] این باعث نشد که ترامپ سیستم‌های دفاعی بیشتری به اینجا بفرستد و ترجیح می‌دهد آنها را به قطر و عربستان سعودی بفرستد.

این کارشناس صهیونیست خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیچ باتری THAAD آمریکایی برای محافظت از اسرائیل وجود ندارد و هیچ کشتی ایجیس(Aegis) هم در اطراف اسرائیل وجود ندارد. (کشتی‌های مجهز به سامانه رزمی ایجیس ناوشکن‌ها و رزم‌ناوهای پیشرفته‌ای هستند که دفاع هوائی و موشکی جامع، از جمله قابلیت‌های رهگیری موشک‌های بالستیک و کروز را دارند.)

همچنین «الی بار آن»، متخصص و کارشناس ارشد و برجسته رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری تسلیحاتی و موشکی، در رابطه با تهدیدات نظامی که متوجه این رژیم است، نوشت: به نظر من، در دور بعدی جنگ علیه ایران، جنگی که احتمال وقوع آن دیر یا زود بسیار زیاد است، گستره حمله ایران چندین برابر بیشتر خواهد بود، همان‌طور که تخمین خسارات و تلفات نیز بیشتر خواهد بود. تعداد موشک‌های مهاجم دو برابر و چند برابر خواهد شد و کیفیت موشک‌های تهاجمی ایران نیز بهبود خواهد یافت.

وی موشک‌هایی که ایران در جنگ احتمالی آینده استفاده خواهد کرد را این‌گونه توصیف می‌کند: همچنین موشک‌های جدید ایران در جنگ بعدی، از نظر اندازه کلاهک به‌طور قابل توجهی قدرتمندتر خواهند بود. این موشک‌ها، موشک‌های بسیار دقیق‌تری نسبت به موشک‌های قبلی که ایران به سمت ما شلیک کرد خواهد بود و بنابراین موشک‌های بیشتری به مناطق پرجمعیت برخورد خواهند کرد و اصابت‌های بیشتری به اهداف حساس‌تر وجود خواهد داشت. موشک‌های ایرانی همچنین در طول پرواز به سمت هدف، قابلیت مانور خواهند داشت و بنابراین رهگیری آنها دشوار خواهد بود.

لازم به ذکر است رسانه‌های صهیونیستی اخیرا خبری قابل توجه از گزارش ارتش این رژیم به کنست درباره قدرت آفندی ایران را منتشر کردند که نشان می‌دهد نگرانی از حملات موشکی در سرزمین‌های اشغالی به چه اندازه است. به گفته رسانه‌های عبری‌زبان از جمله یدیعوت آحارنوت، ماه گذشته، نماینده ارتش رژیم صهیونیستی با حضور در جلسه کمیته امور خارجی و امنیتی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) عنوان کرد، منابع غربی اذعان کرده‌اند که در درگیری بعدی، ایران توانایی شلیک همزمان موشک با تعداد بالا به سمت اسرائیل را دارد. وی این میزان را بین ۵۰۰ تا هزار موشک تخمین زده است.

در این جلسه کنست که محرمانه بوده و فقط اطلاعات محدودی از آن منتشر شده است؛ نماینده ارتش رژیم صهیونیستی عنوان کرده است؛ ایران حدود شش ماه پس از جنگ ۱۲ روزه، تولید موشک‌های بالستیک را مانند قبل و حتی با سرعت بیشتر، آغاز کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
    4 1
    کابوس اف۳۵ ها و موشک های تامهاوک و همچنین ۲۰۰ کلاهک هسته ای دست از سر حکومت ایران برنخواهد داشت
  • IR ۱۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۶
    1 0
    خدا رو شکر پس این ایرانه که ناو هواپیما بر برده دم مرز آمریکا و آماده حمله هست.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس